Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ZIEN: dit is de eerste trailer van Netflix’ ‘Santa Clarita Diet’

ZIEN: dit is de eerste trailer van Netflix’ ‘Santa Clarita Diet’

ZIEN: dit is de eerste trailer van Netflix’ ‘Santa Clarita Diet’

Yes, vanaf 3 februari gaat ‘Santa Clarita Diet’ ein-de-lijk in première, de nieuwste Netflixserie met Drew Barrymore. En de allereerste trailer werd zonet onthuld!

Het was een tijdje stil rond actrice Drew Barrymore. Haar laatste film dateert alweer van een jaar geleden – in 2015 speelde ze tegenover Toni Collette in het drama ‘Miss You Already’ – en dit voorjaar kondigde ze aan dat ze na vier jaar huwelijk ging scheiden van Will Kopelman, de vader van haar twee dochters Olive (4) en Frankie (2), waarna ze een break nam. Maar nu is de 41-jarige actrice dus weer helemaal terug. Op Netflix!

Zombie, zombie

Netflix‘ nieuwste serie ‘Santa Clarita Diet‘ vertelt het verhaal van Sheila (Drew Barrymore) en manlief Joel (Timothy Olyphant), een getrouwd stel makelaars die samen met puberdochter Abby in Santa Clarita, een buitenwijk van Los Angeles, een vrij saai leven leiden. Tot het moment waarop Sheila een dramatische verandering ondergaat die hun leven in het teken zet van dood en destructie. Maar dan op een positieve manier…

De allereerste trailer van de serie zat zonet in onze mailbox, en die ziet er alvast veelbelovend uit. Wij weten wat we op 3 februari gaan doen. Netflixmarathooooon!

 

Lees ook: