Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Seizoen 5 moet nog van start maar: eerste beelden van slot ‘La Casa de Papel’ zijn al te aanschouwen

Seizoen 5 moet nog van start maar: eerste beelden van slot ‘La Casa de Papel’ zijn al te aanschouwen

Seizoen 5 moet nog van start maar: eerste beelden van slot ‘La Casa de Papel’ zijn al te aanschouwen

We moeten helaas nog altijd wachten op het vijfde en tevens laatste seizoen van ‘La Casa de Papel’. Eerder werden al korte beelden van de opnames gedeeld en een maand later kwam de langverwachte releasedatum naar buiten. Ook nu trakteert Netflix ons weer op een sneak peek. De serie moet nog beginnen, maar de foto’s van het slot zijn al naar buiten gebracht.

Beelden slot La Casa de Papel

Op de beelden zien we vooral veel chaos, zowel binnen als buiten de Spaanse bank. Sierra (Najwa Nimri) vindt de schuilplaats van  El Profesor (Álvaro Morte) en daar is hij nogal verrast over. Ook  Lisboa (Itziar Ituño) bevindt zich nu veilig in de bank. Dan breekt de oorlog uit en moeten alle personen sterk blijven voor een overlevingskans. Voor het eerst zitten ze zonder plan en dat brengt best wat angst met zich mee. En super spannende sneak peek dus!

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Beelden slot la casa de papel 2 Beelden slot la casa de papel 2 Beelden slot la casa de papel 2 Beelden slot la casa de papel 2

Release datum

De makers van La Casa de Papel hebben bekendgemaakt dat seizoen 5 in twee delen wordt gelanceerd. De eerste vijf afleveringen kunnen we vanaf 3 september 2021 verwachten op Netflix, terwijl de laatste tijd wat langer op zich laten wachten. Vanaf 3 december staat ook het tweede deel van de laatste reeks op de streamingsdienst. Samen met de releasedatum hebben de makers bovendien een paar gloednieuwe beelden onthuld, die nú al een hoop spanning en sensatie beloven.

Lees meer
Weer een nieuwe theorie: gaat dít personage seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’ níet overleven?

La Casa de Papel seizoen 5

Na het bloedstollende vierde seizoen bleven fans van La Casa de Papel achter met een hele hoop vragen. Wat is bijvoorbeeld de geflipte rechercheur Alice Sierra (Najwa Nimri) van plan? Over haar gaan de meest wilde theorieën rond. Over een paar maanden is het eindelijk tijd voor antwoorden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix