Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Makers ‘GTST’ trakteren op eerste beelden van nieuw seizoen: komt dít soapsetje weer bij elkaar?

Makers ‘GTST’ trakteren op eerste beelden van nieuw seizoen: komt dít soapsetje weer bij elkaar?

Makers ‘GTST’ trakteren op eerste beelden van nieuw seizoen: komt dít soapsetje weer bij elkaar?

Fans van ‘GTST’ moeten nog dik anderhalve maand geduld hebben tot het nieuwe seizoen eindelijk op de buis verschijnt. Dat weerhoudt de makers er echter niet van om er alvast op los te teasen. Eerst deelden ze al een bloedstollend geluidsfragment als voorproefje, en nu worden kijkers lekker gemaakt met een paar eerste beelden van de 31ste reeks.

Eerste beelden ‘GTST’

Nu GTST tijdelijk van de buis is vanwege de zomerstop, vullen de makers van de soap het gat op met de online serie Goede Tijden, Zomer Tijden. In de eerste aflevering hiervan lichtte Marly van der Velden (Nina Sanders) al een tipje van de sluier op over het vervolg van haar liefdesleven. Vlak voor de slotaflevering van het dertigste seizoen belandden Nina en Bing (Everon Jackson Hooi) in een vechtscheiding en kreeg de brunette een relatie met Daan Stern (Dorian Bindels). Maar in de online talkshow leek het erop dat de actrice verklapte dat ze na de zomerstop tóch weer verder gaat met haar vorige liefde.

Nina en Bing

In de nieuwste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden schuift Everon aan tafel bij presentatrice Froukje de Both (48). Hij heeft een stilstaand beeld meegenomen uit een van de afleveringen uit het seizoen, waarop Bing met Nina te zien is. Vervolgens is er ook een stukje van de scène te zien. De beelden kun je hier bekijken, vanaf minuut 05.35. “De kinderen hebben erop aangedrongen dat we lekker met z’n allen een weekendje weggaan”, vertelt Everon bij de foto. “Dat is wel met alle gevolgen van dien, zeg maar.” Betekent dat dan toch écht dat Bing en Nina niet zonder elkaar kunnen?

Anders na de zomerstop

Sinds een aantal weken zijn de opnames van Neerlands langstlopende soap weer volop aan de gang, maar met de coronamaatregelen is het natuurlijk nog niet gedaan. Daarom hebben de makers van GTST het een en ander om moeten gooien. De verhaallijnen gaan er dan ook een stuk anders uitzien dan fans gewend zijn. Vanaf 31 augustus is de soap weer op televisie te zien.

Lees ook
Is dit hét bewijs dat Nick Sanders na de zomerstop terugkeert in ‘GTST’?

Geen corona in Meerdijk

Hoewel we nog niet veel weten over het nieuwe seizoen, is er onlangs al wél een bloedstollend geluidsfragment onthuld van de aankomende reeks. Daarnaast hoeven kijkers in ieder geval niet te verwachten dat de bewoners van Meerdijk ook te maken krijgen met de coronacrisis. Naast dat GTST al erg ver van tevoren wordt geschreven, moeten kijkers ook kunnen ontsnappen, aldus de woordvoerster eerder. “Er is al zoveel coronanieuws op televisie, ze moeten ook een ontspannen momentje hebben.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Wacht… wat gebeurde er allemaal? #Valentijn #Amelie #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL