Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een interieur make-over voor weinig geld

Een interieur make-over voor weinig geld

Een interieur make-over voor weinig geld

Zin om je interieur een make-over te geven, nu het herfst is? Dit kan al heel eenvoudig, zonder veel geld uit te geven. Flair geeft tips!

Interieur make-over

  • Geef één van de muren in huis een andere kleur. Denk er goed over na, zodat de kussens op de bank er bijvoorbeeld ook bij passen. Door de andere muren wit te laten en er maar eentje een kleur te geven, springt deze eruit en oogt de ruimte ineens een stuk warmer.
  • Werk met behang. Behang een muur in de gang, toilet, slaapkamer of serre… Door met een mooie print te werken, krijgt de ruimte vaak een luxere uitstraling.
  • Interieur vernieuwen zonder met een verfkwast of behanglijm aan de slag te moeten? Vervang de kussens op de bank of een plaid, lampenkap of vloerkleed… Door accessoires te vernieuwen en op elkaar af te stemmen creëer je heel eenvoudig een nieuwe, gezellige kamer.
  • En vergeet ook het groen niet! Haal een plant of mooie bloemen in huis om het af te maken. Nu het herfst is, liggen er overal prachtige takken en herfstbladeren. Die zijn ook mooi om in een vaas te zetten.
  • Tot slot, kijk eens goed naar de verlichting in huis. Goede verlichting is ontzettend belangrijk en een simpele manier om je huis nóg warmer en aangenamer te maken.

 

Wat is jouw tip?

Lees ook: