Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Binnenkijken: Een fijne schakelwoning in Meppel

Binnenkijken: Een fijne schakelwoning in Meppel

Binnenkijken: Een fijne schakelwoning in Meppel

Susan (32, visual merchandiser, stylist en blogger) woont met Dennie (33, account manager), Lela (4) en Jaze (1) in een schakelwoning in Meppel. Ze wonen er drie jaar en hebben een woonoppervlakte van 125 vierkante meter.

Susan: ‘Het huis kreeg een totale make over toen we het kochten. De plavuizen vloer vervingen we door een strakke, de bovenkastjes sloopten we uit de keuken en alles werd opnieuw geschilderd. En na een half jaar bouwden we de woonkamer uit en kregen we er 2½ meter bij. Ik hou van stoere en verweerde materialen. In combinatie met rustige grijstinten, wit en zwart. Ik ben altijd op zoek naar leuke items en kom vaak in winkels met brocante en tweedehands spulletjes. Oude kistjes kan ik niet laten staan. We hebben ze in veel soorten en maten. Ik denk veel na over creatieve oplossingen en verander en schilder veel in ons huis. Niet alleen muren maar ook accessoires. Dennie wordt er wel eens gek van! Ik voel me goed bij de sfeer in ons huis en dat komt omdat de inrichting in de loop van de tijd ontstaan is. Soms zie je wel eens een compleet Ikea interieur met een salontafel, kast en eettafel uit dezelfde serie. Daar heb ik niet zoveel mee. Stel we zouden emigreren, dan zou ik het liefst alles meenemen om weer eenzelfde sfeertje te kunnen scheppen. Dit interieur past gewoon bij mij. Ik heb wel eens een felle kleur geprobeerd. Maar niet voor lang want bij een rustige basis voel ik me toch het prettigst.’

Favoriete winkels

  • No Milk Today in Nijeveen
  • Loft in Zwolle
  • Sissy-boy in Zwolle
  • Loods5 in Zaandam

Leuke webshops

Volg Susan online

Woontip van Susan
‘Durf  te veranderen! Vaak zijn mensen bang dat iets niet mooi uitpakt. Ik zou zeggen, doe het gewoon! Als het niet mooi is verander je het weer terug of doe je het anders. Toon lef in je interieur. Gewoon doen!’

Shoppen in de stijl van Susan

Bron: Flair 1-2016. Onder redactie van: Marlies Huisman. Interview: Eva Lunshof. Fotografie: Hans Mossel. Styling: Buro Binnenhuis. Shopping: Jorian Lub.

Flair 1 ligt t/m dinsdag 12 januari 2016 in de winkel. Heb je dit nummer gemist? Via tijdschrift365.nl kun je nog eenvoudig nummers online nabestellen (tot een jaar terug!).