Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Groene oase in Nijverdal

Groene oase in Nijverdal

Groene oase in Nijverdal

Elise (24, student interieuracademie en werkzaam in de mode) woont met Roald (28, monteur/lasser) in een jaren zeventig rijtjeswoning in Nijverdal. Ze hebben een woonoppervlakte van 120 vierkante meter en wonen er bijna twee jaar.

Elise: ‘De gele bank hebben we onlangs gekocht. Hij zit heerlijk en ik ben vooral blij met de vrolijke zonnige kleur. Eigenlijk hadden we al een bank maar die zat niet zo lekker en was bovendien nogal klein. Deze bank zagen we bij Leen Bakker en we vielen er ter plekke voor. We hebben geen tafel in de kamer en missen die ook niet. We leven rondom het kookeiland in de keuken. We eten eraan, borrelen daar en ik maak er mijn huiswerk. Ik ben gek op planten. Het begon ruim een jaar geleden met de aanschaf van één plant. Die gaf zoveel sfeer dat ik sindsdien overal planten zie staan die ik allemaal wel mee zou willen nemen. Inmiddels staan ze overal in ons huis. Omdat dit ons eerste huis is, hadden we weinig spullen en hebben we veel gekocht. Ik wilde graag een lichte basis want ik weet van mezelf dat ik trendgevoelig ben. En dat ik dus vaak wil veranderen. Retro en vintage vind ik leuk en ik loop vaak even binnen bij de kringloop. Behalve voor planten heb ik ook een zwak voor spiegels; het zijn mooie eyecatchers en geven een kamer net even iets extra’s. Mijn meisjeskamer was vooral roze. Nu hebben we vooral blauwe accenten in de slaapkamer.’

Bekijk het hele interview en foto’s in Flair 3

Favoriete winkels

  • Leen Bakker
  • Loods5
  • Intratuin

Leuke webshops

Woontip van Elise

‘Kijk goed om je heen wat je leuk vindt.  Je hoeft echt niet altijd hele dure spullen te kopen om een bepaald sfeertje te creëren. Zelf haal ik vaak accessoires bij winkels als Leen Bakker of Xenos. Handig voor iemand zoals ik die graag regelmatig verandert!

Elise online

@honeyimhome.interiorinspo

Bron: Flair 3-2016
Onder redactie van: Marlies Huisman. Interview: Eva Lunshof. Fotografie: Souraya Hassan, Binti Home. Shopping: Jorian Lub.