Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bridget Jones gone bad: duistere Renée Zellweger in nieuwe thrillerserie op Netflix

Bridget Jones gone bad: duistere Renée Zellweger in nieuwe thrillerserie op Netflix

Bridget Jones gone bad: duistere Renée Zellweger in nieuwe thrillerserie op Netflix

Netflix is duidelijk on a roll. De ene na de andere trailer schreeuwt om onze aandacht, nu ook de nieuwste thriller ‘What/If’met in de hoofdrol niemand minder dan Renée Zellweger. Enne, ze ziet er wel héél anders uit dan dat we van haar gewend zijn.

We kennen haar natuurlijk allemaal van de Bridget Jones-films, maar zo zagen we haar nog nooit. Hoe ze als de onzekere, klungelige Bridget overkwam in de legendarische feel good films, zet Zellweger hier een totaal andere prestatie neer. Mysterieus, sexy en misschien zelfs een tikkeltje slecht.

Wie is deze nieuwe vrouw?

In de nieuwe serie What/If vertolkt de actrice de rol van iemand die graag gunsten verleent, iemand die je jouw wildste fantasieën kunt toevertrouwen én die ze ook helpt verwezenlijken. Maar niets is wat het lijkt; ook nu houdt Renée Zellweger er een geheime agenda op na (van een heel ander soort weliswaar).

Nieuwsgierig!

Al blijft het verhaal nog redelijk vaag, toch is het misschien nét dat wat ons zo aantrekt. “Wat zou jij op het spel zetten om je grootste dromen waar te maken?”, horen we Zellweger in de trailer zeggen. Wederom heel mysterieus, maar het ziet er allemaal wel héél tof uit.

Lees ook
Sla de zomer maar over! Netflix maakt kerstfilm met Michiel Huisman

Helaas moeten we nog even geduld hebben, want What/If zal pas te zien zijn op Netflix vanaf 24 mei. Tot dan zal de mysterieuze trailer je nog even zoet moeten houden. “Welcome to the game“:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan, RTL Boulevard | Beeld: Netflix