Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Drie stylingideetjes met de ton Knodd van Ikea

Drie stylingideetjes met de ton Knodd van Ikea

Drie stylingideetjes met de ton Knodd van Ikea

Een tijdje geleden kocht ik de Knodd, een ton in de kleur geel, bij Ikea. De vorm van een herkenbare ton in deze speelse gele kleur sprak me erg aan. Deze ton is veelzijdig en kun je op verschillende manieren in je interieur gebruiken. Zie hieronder drie voorbeelden hoe ik de ton in mijn huis zou gebruiken.

 

knodd ikea

 

De ton is volgens mij oorspronkelijk bedoeld als prullenbak. Ik zou dit vooral voor papier gebruiken en niet echt als prullenbak. Dat kan natuurlijk wel, maar dan zou ik er een extra zak in doen. Bij mijn lichte bureau en grijze stoel staat de gele kleur erg fris!

 

knodd ikea

 

Om de zomerse sfeer nog héél even vast te houden, heb ik mijn olijfboompje in de ton gezet. De natuurlijke matte uitstraling van de ton sluit goed aan bij het boompje. Daarnaast heb ik een mini cactus neergezet als contrast. De cactus staat in een terracotta pot die ik geel heb geverfd met matte krijtverf. Voor een rustige uitstraling kun je de kleur, in dit geval geel, dus op meerdere manier terug laten komen.

 

knodd ikea

 

Ik hou erg van het stylen met kussens en plaids. En vooral het draperen van plaids over bijvoorbeeld een stoel of bank. De ton kan ik ook gebruiken als opbergbak voor een aantal plaids. Wel wil ik één plaid laten zien die nonchalant uit de ton gedrapeerd is. Zo wordt de ton meteen een stylingobject.

Heb jij andere leuke ideetjes met de ton? Laat dan een berichtje achter. Ik ben erg benieuwd naar jouw ideeën!

Fijne dag!

binti home blog