Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WAT?! Draagt Emma Watson een trouwjurk in ‘Beauty and the Beast’?

WAT?! Draagt Emma Watson een trouwjurk in ‘Beauty and the Beast’?

WAT?! Draagt Emma Watson een trouwjurk in ‘Beauty and the Beast’?

Het is nog wachten tot maart voor de film in de bioscopen zal verschijnen, maar we kregen ondertussen toch al enkele beelden te zien in de officiële trailer. Zo zagen we ook al de verschillende outfits die Emma Watson transformeren in Belle, maar de nieuwste jurk die zopas is opgedoken, lijkt verdacht veel op een trouwjurk…

De blauwe schort, de rode cape, de gele baljurk,… We hebben ze allemaal al zien voorbijkomen in de trailer van de film, maar er zijn zopas beelden opgedoken van een witte jurk die ons niet bekend voorkomt. De foto werd door trouwe fans gespot op de verpakking van nieuwe ‘Beauty and the Beast’-merchandise en toont Emma Watson in een witte feestjurk met kanten mouwen en bloemenversieringen. En we moeten toegeven dat de jurk wel een beetje weg heeft van een trouwjurk.

Originele film

Ook verschillende fans ter wereld categoriseren de jurk als een outfit om in te trouwen, maar in de originele film draagt Belle geen trouwjurk. Zo trekt ze opnieuw het gele balkleed aan om te dansen met ‘het beest dat net in een prins is veranderd’. Emma Watson gaf eerder al wel toe dat ze enkele veranderingen in het script had voorgesteld, maar zou ze hiermee ook een echt huwelijksfeest bedoelen?

Wat denken jullie… Is het een trouwjurk of een gewone feestjurk?

Sneak peak of @emmawatson as Belle in her royal wedding gown!

Een foto die is geplaatst door Beauty and the Beast (@beautyandthebeast.2017) op

Lees ook: