Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Door dit bekende product droogt je nagellak heel snel

Door dit bekende product droogt je nagellak heel snel

Door dit bekende product droogt je nagellak heel snel

Ken je dat? Net voor je de deur uit gaat kijk je naar je handen, en zie je dat je nagellak aan meerdere nagels is gaan afbrokkelen. Van je zorgvuldig gelakte rode nageltjes is niet veel meer over. Tijd om jezelf van een volledige manicure at home te voorzien is er niet, maar zonder verzorgde nagels naar je afspraak is een echte no go. Paniek!

nagels

Het is en blijft een tijdrovend klusje, het lakken van je nagels. Misschien zou een strakkere planning het probleem kunnen verhelpen, maar we don’t judge. Wel delen we dé gouden tip, die jou veel tijd en (on)geduld zal besparen!

Wondermiddel

Het wondermiddel voor sneldrogende nagels die gelijk opgewassen zijn tegen een stootje, staat namelijk gewoon in jouw kast. Het is namelijk simpelweg haarlak! Door wat haarlak op je vers gelakte nagels te spuiten, zijn ze binnen twee minuten droog. En nog stootvrij ook.

De truc

De truc is ontzettend gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je nagels lakken in je favoriete kleurtje en er een topcoat overheen doen. Dit zorgt ervoor dat je nagels langer mooi blijven, en gaat chippen tegen. Spuit daarna wat haarlak over al je nagels heen, maar let op dat je ongeveer 25 centimeter van je nagels afspuit. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat er bubbeltjes ontstaan. En dat is natuurlijk niet het resultaat waar je voor gaat.

Het resultaat

Daarna hoef je slechts twee minuutjes te wachten – doe een dansje, kijk die lachwekkende video nog een keer, maak een Instagram foto – en droog zijn je nagels. It’s like magic!

Lees ook: