Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > DIY | 5 x babykamer tips

DIY | 5 x babykamer tips

DIY | 5 x babykamer tips

Voor weinig geld kun je best een leuke babykamer maken. Koop een (tweedehands) ledikant, commode en kast, en vul dit aan met accessoires die je gewoon zelf maakt.

De beste DIY babykamer tips

Hieronder vind je vijf babykamer tips om zelf te maken.

1. Letterparade

Een simpel idee, maar altijd leuk: de naam van je baby in piepschuimletters. Deze letters zijn verkrijgbaar bij diverse hobbywinkels. De letters versier je met kralen, stofjes, pailletten en noem maar op. Zet ze daarna mooi te pronk op de kast. Wil je groter uitpakken? Zet dan de naam van je kind met verf in het groot op de muur.

2. Kralenkoord

Sommige lampen gaan aan door middel van een touw. Dit saaie touw fleur je onmiddellijk op met een paar kralen. Verf ze in de kleuren van de kamer of laat ze gewoon blanco.

3. Knuffelmuur

Hang een linnen schoenenzak aan de muur voor de mooiste knuffels. Dat is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een originele muurdecoratie.

4. Opbergkisten

Opbergmandjes zijn onmisbaar op de babykamer. Je stopt er verzorgingspulletjes, luiers, speentjes en noem maar op. Maar wat dacht je van een krattentrolley? Koop vier houten kistjes en bevestig aan de onderkant van een de kisten twee latjes. Monteer hier vervolgens vier zwenkwielen onder.

5. Schilderijtjes en tekeningen

Maak zelf leuke schilderijtjes in een bepaald thema, bijvoorbeeld sterren, bloemen, dieren, Jip & Janneke, Nijntje, Woezel & Pip en noem maar op. Heb je nog oude tekeningen van jezelf op zolder liggen? Stof ze af, lijst ze in en hang ze op!

Bron beeld: Pinterest