Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > DIY | 4x interieuradvies voor je hal

DIY | 4x interieuradvies voor je hal

DIY | 4x interieuradvies voor je hal

De hal, hét visitekaartje van je huis. Die mag natuurlijk bijzonder zijn. En daar hoef je echt niet flink voor uit te pakken. Met deze stylingtips lukt dat heel gemakkelijk.
interieuradvies-1

1. Flexibele kapstok

Deze kapstok staat los tegen de wand en kun je dus verplaatsen. Heel handig: er is ook een plank speciaal voor schoenen en bovenop is ruimte voor andere spullen. Erg leuk is de stoere stok die nonchalant tegen de wand staat. Een ruime mand (draadmanden zijn helemaal hip!) is handig om sjaals en handschoenen in op te bergen.

Kapstop

2. Lijstenwand

Om je hal een persoonlijke sfeer te geven, kun je allerlei lijsten ophangen met persoonlijke foto’s. Bijvoorbeeld dit soort houten lijsten in verschillende kleuren met een verweerde look. Voor een stoer effect!

3. Trap stempelen

De witte trap is bestempeld met grijze verf en sjablonen. Een ontzettend mooie eyecatcher in deze lichte ruimte. Een kleurverloop van donker naar licht is ook mooi!

Lijstenwand

 

4. Extra kapstokje

Boven de kapstok is nog een klein kapstokje opgehangen. Hier kun je mooie hangers aan hangen of ’m gebruiken als vaste plek voor je sleutels.

kapstok2

Styling: Mirjam Hart

Fotografie: Souraya Hassan, Binti Home

binti home blog

Benieuwd naar nog meer leuke stylingtips? Eerder lieten we je al zien hoe je een oud krukje in vier stappen weer als nieuw maakt >