Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit wil je: Actions roze minikoelkast om make-up en skincare gekoeld te bewaren

Dit wil je: Actions roze minikoelkast om make-up en skincare gekoeld te bewaren

Dit wil je: Actions roze minikoelkast om make-up en skincare gekoeld te bewaren

Surf snel naar de website van Action, want ze hebben echt een nieuw pareltje in hun online assortiment. Namelijk een minikoelkast, speciaal om je make-up koel in te bewaren. Daarnaast kun je er natuurlijk ook andere dingen in bewaren, zoals blikjes drinken of een chocoladereep in de zomer.

Musthave minikoelkast

Action zelf noemt de roze minikoelkast ‘een echte musthave’. Ook noemt het bedrijf een aantal voordelen waarom het fijn is om je skincare gekoeld te bewaren. Koele skincare zou namelijk je poriën sluiten zodat deze minder zichtbaar zijn. Gekoelde producten kalmeren acne-break-outs, daarnaast verminderen ze een opgezwollen gezicht. Action tipt ook dat een gezichtsmassage met een gekoelde jade- of kwartsroller extra fijn is.

Lees ook
TikTok barst van de skincare hacks: hoe denken dermatologen daar eigenlijk écht over?

Voordelen

De voordelen zijn eindeloos, want je make-up blijft ook langer houdbaar wanneer je het koel bewaart. Ook heeft het koelkastje een warmtestand. Zo kun je een gezichtsmaskertje of een handdoekje warm maken, heerlijk voor je selfcaremomentje.

De minikoelkast kan ook met een speciale stekker mee in de auto, zodat je ook op vakantie kunt genieten van koude blikjes fris of gekoelde make-up. Dit wil je hebben, toch?!

En last but not least: het koelkastje ziet er gewoon megaschattig uit. Wij surfen in ieder geval snel naar de Action website om deze roze beauty te scoren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Action | Beeld: Getty Images