Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít maakt mensen die in april geboren zijn volgens wetenschappers extra bijzonder

Dít maakt mensen die in april geboren zijn volgens wetenschappers extra bijzonder

Dít maakt mensen die in april geboren zijn volgens wetenschappers extra bijzonder

Misschien heb je als april-baby al weleens gehoord dat je hartstikke bijzonder bent. Grapje natuurlijk, want iedereen die geboren is, is bijzonder. Maar volgens wetenschappers zijn mensen die in april geboren zijn éxtra bijzonder zijn – wat dat dan ook mag betekenen. Dit is waarom. 

1. Positieve instelling

Uit een Brits onderzoek blijkt dat de mensen die in april en mei geboren zijn, en dus Stier als sterrenbeeld hebben, vaak optimistischer zijn dan anderen.  Deze mensen denken niet in problemen, maar zoeken altijd een oplossing. Dat maakt ze ook gelijk creatief.

2. Ze zijn empathisch

Als je in april geboren bent kan je je goed inleven in anderen. Wat een prachtige eigenschap is. Ook zijn ze emotioneel. Ze bieden ook altijd een luistert oor voor wie dat nodig heeft. Deze mensen zullen goed voor je zorgen.

3. Ze zijn succesvol in hun werk

Ze zijn succesvol doordat ze heel erg divers zijn als het gaat om beroepskeuze. Als je in april geboren bent dan ben je succesvol op verschillende gebieden.

4. Sterrenbeelden

Mensen die in april geboren zijn kunnen Ram of Stier zijn. Ram is tussen 1 en 19 april. Stier ben je als je tussen 20 en 30 april geboren bent. Rammen zijn vaak heel ambitieus en geboren leiders. Stieren zijn doorzetters die ook stilstaan om te genieten van de kleine dingen.

5. Maand vol humor

De maand begint met 1 april. Maar de hele maand staat in het teken van humor. Deze maand is de Nationale Humormaand. Dat is opgericht om stil te staan bij de ‘therapeutische waarde van humor’.

6. diamanten

Iedere maand heeft een geboortesteen. April heeft een hele bijzonder, namelijk de diamant. Deze staat voor kracht en moed.

Lees ook
Déze eigenschappen bezit je als je geboren bent in maart

7. Ze zijn minder snel ziek

Uit een studie van de Universiteit van Columbia is gebleken dat dat mensen die in april zijn geboren minder ziek worden. Ze lopen minder risico op om te maken te krijgen met besmettelijke en neurologische ziekten. Ook lopen ze minder risico op hart-, vaat of longziekte.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Pexels