Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dieuwke blogt week 3: badkamer en wasruimte opruimen

Dieuwke blogt week 3: badkamer en wasruimte opruimen

Dieuwke blogt week 3: badkamer en wasruimte opruimen

De Grote Flair Opruimweken zijn gestart! Doe mee met de hashtag #Flairopruimweken en lees hier de tweede blog van onze opruimcoach Dieuwke. 

Grote Flair Opruimweken

Wil je graag met een fris, opgeruimd en overzichtelijk huis de herfst in? Zet dan de deuren wijd open en laat de wind flink door je huis waaien door mee te doen aan de schoonmaakchallenge. In drie weken tijd pakken we de slaapkamer, kledingkast, keuken, voorraadkast, badkamer en wasruimte aan. We gaan opruimen, schiften en onze spullen minimaliseren om zo meer rust en ruimte te creëren in huis. Lees hier meer over minimaliseren.

Dat doen we niet alleen, maar samen met Dieuwke van MoedersMinimalisme.nl Doe je mee? Elke dinsdag starten we met het aanpakken van een nieuwe ruimte en de rest van de week krijg je praktische tips om stap voor stap tot een opgeruimd huis te komen. Gebruik de hashtag #Flairopruimweken en deel het resultaat!

Week 3: de badkamer en wasruimte opruimen

De badkamer is een ruimte waarin je even tot jezelf kunt komen. Alles loslaten lukt het beste als de omgeving het ook toelaat. Wil jij een nette, overzichtelijke en minimalistische badkamer? Dan wordt het tijd om ook deze ruimte te minimaliseren. Het is soms ongelofelijk hoeveel spulletjes wij bewaren in de badkamer. Proefmonsters, crèmes, tubetjes die we amper gebruiken. Ook de wasruimte is zo’n ruimte waar je bijna dagelijks komt. Loop eens naar je wasruimte. Zeg eens eerlijk: hoeveel potjes, pakjes en flessen heb je daar lekker door elkaar op een plankje staan? En wat voor andere spullen liggen er die er eigenlijk helemaal niet nodig zijn? Losse sokken, knopen, muntstukken, kapotte wasknijpers? De was doen is niet ieders favoriete bezigheid, maar het moet in veel gezinnen toch bijna dagelijks gebeuren. Je brengt dus best veel tijd door in je wasruimte, laat het dan ook een fijne, nette en lichte ruimte zijn. Deze week geef ik je tips over hoe je dat kunt realiseren.

Doe mee!

Volg elke dag de opruimtips van Dieuwke op Flair’s Facebookpagina (én check de hashtag #Flairopruimweken) en creëer stap voor stap een rustige en georganiseerde wasruimte en badkamer.

Na deze derde opruimweek zul je…

  • geen overbodige make-up meer hebben
  • alleen nog sieraden bezitten die je werkelijk draagt en waar je van houdt
  • een nette minimalistische badkamer hebben
  • een nette georganiseerde wasruimte hebben
  • weten hoe je beter spullen kunt loslaten

Dieuwke van Moeders MinimalismeMeer inspiratie opdoen om te minimaliseren? Lees er alles over op de blog van Dieuwke, MoedersMinimalisme.nl