Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Valt je mond van open: Netflix onthult foto’s ‘nieuwe’ Diana en Charles en de gelijkenis is… wauw

Valt je mond van open: Netflix onthult foto’s ‘nieuwe’ Diana en Charles en de gelijkenis is… wauw

Valt je mond van open: Netflix onthult foto’s ‘nieuwe’ Diana en Charles en de gelijkenis is… wauw

Dat er in de hitserie ‘The Crown’ zo nu en dan wisseling van de wacht is qua castleden, is inmiddels geen geheim meer. De serie over het wel en wee van de Britse koninklijke familie verslaat tientallen jaren van het leven van de royals en ja, een 20-jarige Elizabeth ziet er nou eenmaal niet hetzelfde uit als een bejaarde Queen. In het komende, vijfde seizoen staan opnieuw Charles en Diana volop in de spotlights en ook zíj zijn te zien in een nieuwe gedaante.

Charles en Diana in beeld

Eerder werd al bekend dat Elizabeth Debicki en Dominic West hun opwachting maken als Lady Di en de inmiddels 72-jarige kroonprins. Nu hebben de makers van The Crown ook voor het eerst beelden vrijgegeven van het duo in hun koninklijke rol voor het nieuwe seizoen van de populaire Netflix-serie. Via de officiële kanalen van de streamingdienst werden twee foto’s gedeeld en we moeten zeggen, de gelijkenissen zijn weer waanzinnig. Met name ‘Diana’ lijkt als twee druppels water op, eh, zichzelf. Well done, Netflix.

Castwissels

Debicki en West nemen de rollen van het prinselijk paar over van respectievelijk Emma Corrin en Josh O’Connor. Ook de andere hoofdrolspelers worden vervangen. Zo neemt Imelda Staunton de rol van koningin Elizabeth over van Olivia Colman en is Jonathan Pryce de nieuwe prins Philip, ten koste van Tobias Menzies.

Lees ook
Binge-honger: wanneer verschijnen Kate Middleton en Meghan Markle in Netflix’ ‘The Crown’?

Terug naar de 90’s

In het vijfde seizoen van The Crown komen de jaren negentig aan bod, als Diana en Charles uit elkaar gaan. Het is nog onduidelijk of het overlijden van Diana ook in de nieuwe reeks zit, of dat daar op moet worden gewacht tot het laatste seizoen van de serie. De prinses, die afgelopen juli zestig jaar had moeten worden, kwam op 31 augustus 1997 om het leven bij een auto-ongeluk in Parijs.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Even swipen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine)

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress