Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze eigenschappen bezit je als je geboren bent in maart

Déze eigenschappen bezit je als je geboren bent in maart

Déze eigenschappen bezit je als je geboren bent in maart

Het is maart, de maand waarin het officieel lente wordt! Het zonnetje gaat steeds vaker schijnen en de bloementjes gaan weer bloeien. Zeker geen verkeerde maand om jarig te zijn dus. Het is de maand van de Vissen en de Ram. Twee verschillende sterrenbeelden, maar iedereen die in maart geboren is, bezit in elk geval déze goede eigenschappen.

Geweldige vriendin

Iedereen die in maart geboren is, is een geweldige vriend of vriendin. Zij zullen altijd voor iedereen klaarstaan. Ze halen het beste in iemand naar boven en zullen altijd een eerlijke mening geven. Ook staan ze er bekend om dat ze open en spontaan zijn. Dat is iets wat veel mensen kunnen waarderen.

Groot hart

Mensen die in maart jarig zijn, hebben een groot hart. Ze zijn vriendelijk en daarom zijn er maar weinig mensen die hen niet aardig vinden. Ze kunnen zich ook goed inleven in de situatie van anderen, waardoor ze kunnen helpen waar dat nodig is.

Creatief

Hoewel de maart-mensen erg bescheiden zijn, beschikken ze over veel talent. Vaak zijn ze artistiek aangelegd en hebben een andere kijk op de wereld. Voor elk probleem hebben zij een creatieve oplossing.

Positief

Mensen die geboren zijn in maart, zijn positiever ingesteld dan de gemiddelde mens. Ze scoren vaak hoger in de zogeheten ‘hyperthymia’-schaal: overal kunnen ze wel wat positiefs in zien. Ze zijn dus vaak optimistisch, waardoor het leuke mensen zijn om tijd mee door te brengen.

Lees ook
Met déze 5 sterrenbeelden woon je liever niet samen tijdens de lockdown

Doorzetter

Opgeven, dat kennen maart-mensen niet. Het zijn echte doorzetters. Ook onder druk kunnen ze goed presteren. De lat ligt altijd hoog bij deze harde werkers. Ze gaan door totdat ze het gewenste resultaat bereikt hebben. Dit maakt het uitstekende werknemers om in dienst te hebben.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Pexels