Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nu GTST’s Demi bíjna gaat bevallen: zó zag actrice Noa Zwan er zelf uit als baby

Nu GTST’s Demi bíjna gaat bevallen: zó zag actrice Noa Zwan er zelf uit als baby

Nu GTST’s Demi bíjna gaat bevallen: zó zag actrice Noa Zwan er zelf uit als baby

Terwijl heel het dorp druk was met het trainen voor de Meerdijk-loop, bereidt Demi (Noa Zwan) zich voor op haar bevalling. Van de ene op de andere dag stond het personage op knappen en inmiddels kan het ieder moment gebeuren. Nu baby Tom bijna zijn introductie maakt in de soapwereld: hoe zag de actrice er zelf uit als kleine spruit?

‘GTST’-Demi vroeger

Op het officiële Instagramaccount van GTST zijn twee foto’s opgedoken van Noa Zwan (15) als kind. “Wordt baby Tom net zo cute als Demi?”, schrijven de soapmakers erbij. Op het eerste kiekje is de actrice als baby te zien; op het tweede plaatje zien we haar als peuter/kleuter.

Adoptie… of toch niet?

Er gaat Demi een spannende periode tegemoet in GTST. Een tijd geleden raakte ze zwanger van Marwan (Hassan Slaby), maar die zit niet te wachten op de komst van het kindje. Demi heeft daarom besloten dat ze het kindje wil laten adopteren na de geboorte, maar… of dat straks écht gaat gebeuren, is nog maar de vraag. De tienermoeder in spe heeft haar zoontje namelijk zelfs al een naam gegeven en lijkt al behoorlijk gehecht aan de baby. Enne, gezien haar vader Julian (Cas Jansen) ook niet echt staat te springen om het jochie onder te brengen bij een pleeggezin… is één plus één misschien wel twee? Of zou het kindje misschien naar Shanti (Bertrie Wierenga) en Rik (Ferri Somogyi) – die een grote maar onvervulde kinderwens hebben – gaan?

Lees ook
Schokkende cliffhanger: gaat Ludo ‘GTST’ nu toch écht op drastische wijze verlaten?

Ludo’s exit?

Niet alleen Demi gaat momenteel door een moeilijke tijd, ook Ludo worstelt nog altijd flink met zichzelf na zijn terugkomst van het verlaten booreiland. Het gaat zelfs zover, dat het erop lijkt dat GTST-fans het binnenkort zónder Ludo moeten doen. En ja, ditmaal definitief. Zou dit dan écht het einde betekenen van het meest iconische personage ooit? We gaan het zien (en hopen ondertussen van niet).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: still, GTST