Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘De Zwakste Schakel’ is terug van weggeweest en levert gemengde reacties op voor presentatrice Bridget

‘De Zwakste Schakel’ is terug van weggeweest en levert gemengde reacties op voor presentatrice Bridget

‘De Zwakste Schakel’ is terug van weggeweest en levert gemengde reacties op voor presentatrice Bridget

De Nederlandse televisie is weer een kennisquiz rijker. Of nou ja, ‘De Zwakste Schakel’ keerde gisteravond na 15 jaar weer terug op de buis. Dit keer niet met Chazia Mourali als presentatrice, maar Bridget Maasland aan het roer.

Voor een gloednieuw seizoen van De Zwakste Schakel ligt de schone taak bij Bridget om zo gemeen mogelijk te doen tegen de kandidaten. Maar de meningen zijn verdeeld over of ze het er goed vanaf brengt.

IJskonijn

Naar eigen zeggen hoefde Bridget niet diep te graven om bij haar venijnige kant te komen. De presentatrice heeft al jaren het imago van een ‘ijskonijn’, en lijkt geknipt voor de rol. Gisteravond aanschouwde het grote publiek hoe ze het deed. Zo zagen we dat Chazia’s oneliner “Jij bent de zwakste schakel, tot ziens” is verruild voor “Dag” wanneer er een kandidaat wordt weggestuurd.

Lees ook
Zo ziet de bíjna puberzoon van Bridget Maasland er nu uit

Chazia of Bridget?

Hoewel Bridget benadrukt dat ze absoluut niet in de voetsporen van haar voorganger Chazia wil treden, maken kijkers toch de vergelijking. “Bridget probeert echt te veel ‘de dame met de te moeilijke naam’ na te doen”, oordeelt een kijker. “Geef mij maar Chazia.” Ook noemen kijkers Bridgets presentatiestijl “te geacteerd” en “saai”. Anderen zijn juist heel enthousiast over ‘superbitch’ Bridget. “Ze doet het echt top, denk dat iedereen een hekel aan haar heeft na vanavond”, schrijft een kijker op Twitter. “Ik vind het nu al weer top”, oordeelt een ander.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Kijkcijferkanon

De vernieuwde Zwakste Schakel bezorgde RTL een flinke boost. Ruim 603.000 mensen keken naar de quiz. Het programma moest op het latenighttijdstip alleen Hart van Nederland en Het mooiste meisje van de klas voor laten gaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: RTL Beeldbank