Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oeh: komt er dan toch nog een derde seizoen van ‘De Luizenmoeder’?

Oeh: komt er dan toch nog een derde seizoen van ‘De Luizenmoeder’?

Oeh: komt er dan toch nog een derde seizoen van ‘De Luizenmoeder’?

Alweer twee jaar geleden kwam de laatste aflevering van seizoen twee van ‘De Luizenmoeder’ uit. Onlangs – eind juni dit jaar – kwam de eerste echte film uit. En daarmee leek ook het einde van De Luizenmoeder in zicht te zijn. Maar niets blijkt minder waar. Er zou namelijk best nog een derde seizoen kunnen komen.

De Luizenmoeder seizoen 3

In een interview met het AD vertelt Ilse Warringa (Juf Ank – weet je wel, van ‘Halló allemaal’?): “Ik heb nooit gezegd dat we ermee gaan stoppen, vreemd dat de media dat niet aan mij vragen”, aldus Ilse. “Want er zijn maar twee mensen die daarover gaan, en dat zijn regisseur Jan Albert de Weerd en ik. Als wij met zijn tweeën zeggen: er komt een derde seizoen, dan komt er een derde seizoen.” Nou, duidelijke taal toch?

Fantaseren

Als het aan de hoofdrolspeelster Jennifer Hoffman ligt zal er hoogstwaarschijnlijk nog wel een derde seizoen komen. Ook zij vertelde aan het AD: “Ik kan me niet voorstellen dat we nee zeggen als Ilse Warringa belt met de vraag of we een volgend seizoen nog zien zitten”, vertelt ze. “Sterker, we hebben al flink gefantaseerd over een derde reeks.”

Nieuwe ideeën

Daarnaast is de ideeënpot ook nog lang niet leeg bij Ilse. “Het schoolplein is zo’n goede doorsnede van Nederland, er valt nog zo veel te vertellen en er is momenteel zoveel aan de hand om satire over te maken, dus ik sluit niks uit.”

Lees ook
Dat wordt weer ouderwets genieten! Officiële trailer van de Luizenmoeder-film uitgebracht

De film

Of er van De Luizenmoeder een seizoen 3 komt, die bevestiging laat (denk ik) nog even op zich wachten. Ondertussen kunnen we tot die tijd wél de andere twee seizoenen en de film nog een aantal keer bingen. Met de film maakt hoofdrolspeler Ilse Warringa haar regiedebuut. Vrijwel alle vaste castleden van de serie keren terug. Een nieuwe toevoeging aan de cast zou actrice Beppie Melissen zijn, al is niet bekend wie zij gaat spelen. Directeur Anton (Diederik Ebbinge) doet niet mee.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Superguide | Beeld: AVROTROS