Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De Hamsterweken zijn begonnen!

De Hamsterweken zijn begonnen!

De Hamsterweken zijn begonnen!

De Hamsterweken zijn weer begonnen! Dat betekent een week lang genieten van mooie kortingen. Flair noemt er alvast een paar op.

Hamsterééééén!

Stofzuigerzakken, wasverzachter, vaatwastabletten… Handige producten voor in huis die (zul je net zien) ál-tijd op zijn wanneer je het nodig hebt en vaak iets meer kosten dan de normale boodschappen. Je-weet-wel: batterijen, toiletpapier, scheerschuim, babydoekjes, maandverband, deodorant, tandpasta… luiers! The list goes on and on. Gelukkig goed nieuws, want we mogen weer hamsteren en deze producten met een fikse korting ons holletje inslepen. Hoezee!

Luiers voor een prikkie

Met een kleintje thuis zijn de luiers (maar ook de babydoekjes en schoonmaakspullen) niet aan te slepen. Sla daarom nu pakken pampers in met een unieke 30 procent korting. Een actie waar moeders blij van worden.

Geen zin om te koken?

Ren je van hot naar her, heb je je handen vol aan het gezin of werk je regelmatig tot laat op kantoor? Dan kun je ervoor kiezen gratis een Allerhande Box te laten bezorgen. En dat scheelt een hele hoop tijd, want in deze doos vind je ingrediënten en recepten om 3 heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Maaltijden die je in een half uurtje klaarmaakt.

Veel shopplezier!

Lees ook: