Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De favoriete koelkast van de Flair-redactie!

De favoriete koelkast van de Flair-redactie!

De favoriete koelkast van de Flair-redactie!

Is je koelkast zeven jaar of ouder? Grote kans dat-ie aan vervanging toe is. Met een nieuw exemplaar bespaar je bovendien 45 euro aan stroomkosten per jaar.

Je kunt trouwens nog meer energie – en dus geld! – besparen door je koelkast een stukje van de muur te zetten, zodat de warmte weg kan. En zet ‘m – als dat mogelijk is – ook niet in de buurt van het fornuis.
Ook hier op de redactie van Flair zijn er dames toe aan een nieuwe koelkast. Benieuwd welke wij selecteerden als grote favoriet?

Even voorstellen…

Type: Side-by-Side
Merk: Bosch
Uiterlijk: zilvergrijs, met een robuuste maar kwalitatieve uitstraling (in 2014 zelfs bekroond met de Red Dot award voor product design!)

Fijn ding, want…

Deze koelkasttopper vormt een ideale match met de Flair-redactie. Hij heeft een inhoud van maar liefst 522 liter, dus hij is perfect voor een wat groter gezin. Niet alleen heeft-ie een groot koelvak, maar ook een ruim vriesgedeelte – ideaal voor als je graag maaltijden invriest! Geef je een (kinder)feestje of pizzaparty? De Side-by-Side is voorzien van een extra grote lade, met superveel ruimte voor al je feestwaren.

Snelle blokjes

Nog een reden waarom wij deze koelkast zo leuk vinden: hij is helemaal zomerproof. Zin in een fris raketje of een portie roomijs? Dan hoef je niet te wachten tot je ijsje ontdooid is, want dankzij de NoFrost-ijslades kan er geen rijp- en ijsvorming meer ontstaan. Ook superhandig: met de Home Dispenser rolt er met één druk op de knop een ijsblokje in je glas. Of vul ‘m snel bij met lekker koud water. Ook kun je de ideale temperatuur voor je voedingswaren instellen, zodat je groente en fruit langer vers blijven. Vitaminebommen in de aanbieding kun je dus gerust inslaan!

Winnen: koelkast mét inhoud!

Kortom: een héél fijn exemplaar, deze Side-by-Side koelkast van Bosch. Wil jij ook je perfecte koelkast samenstellen? Een aantal Flair-lezeressen ging je al voor! Nicole: ‘Wat een supermooie koelkast! De onze is wel aan vervanging toe.’ Ook Eva vond haar supermatch: ‘Wow, die rode Bosch! Die staat perfect in mijn halfrode keuken!’ Edith gaat net als de redactie voor de Side-by-side. ‘Een heel mooie. Met zijn vijven kunnen we die wel gebruiken!`
Kijk snel op Bosch-home.nl/flair. Maak je meteen kans op jouw ideale exemplaar, plús inhoud!