Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘De casting kantine’ razend enthousiast over imitatie Robert ten Brink

Kijkers ‘De casting kantine’ razend enthousiast over imitatie Robert ten Brink

Kijkers ‘De casting kantine’ razend enthousiast over imitatie Robert ten Brink

Donderdagavond konden fans van De TV kantine smullen van de eenmalige special De casting kantine. In deze special gingen Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap op zoek naar nieuw imitatietalent. En dat talent hebben ze gevonden! Kijkers van het programma raken niet uitgepraat over Ricardo Ras en zijn spot on imitatie van Robert ten Brink.

De zoektocht naar imitatietalent

Toen de 23-jarige Björn de Vries een ruim jaar geleden viral ging met zijn perfectie imitatie van Martien Meiland, strikte De TV kantine hem snel voor een rolletje. Het inschakelen van onbekend talent, dat smaakte naar meer. Zo ontstond het idee voor De casting kantine en dat bleek een schot in de roos. Honderden aanmeldingen stroomden binnen.

Van Doutzen Kroes tot Hugo de Jonge

Uit al deze aanmeldingen werden de talenten geselecteerd die we op televisie konden bewonderen. Zo zagen we imitaties van Doutzen Kroes, Marc-Marie Huijbregts, Hugo de Jonge, de Meilandjes, Geert Wilders, Donald Trump en nog vele anderen voorbij komen. De een perfect geïmiteerd, de ander toch wat minder. Drie steengoede imitators kwamen uiteindelijk in de finale terecht: Demi van Dijk als Britt Dekker, Pim Van Hövell als Arjen Lubach en Ricardo Ras als Robert ten Brink.

En de winnaar is…

Vooral die laatste gooide hoge ogen bij zowel de jury als de kijkers thuis. Ricardo zette een spot on imitatie van Robert ten Brink neer: van zijn stem tot zijn houding en de manier waarop hij zijn microfoon vasthoudt. Het was voor de kijkers dan ook niet verrassend dat Ricardo er met de winst vandoor ging. Hiermee heeft het imitatietalent een rolletje in het nieuwe seizoen van De TV kantine gewonnen, wat we al vanaf donderdag 14 januari op de buis kunnen zien.

Lees ook
Volgers laaiend om brutale Lil’ Kleine en ‘zeer ongepast gedrag’: ‘Jij bent die vaccinatie niet waard’

Reacties

Op Twitter laten de kijkers weten dat ze helemaal weg zijn van Ricardo en zijn imitatie van Robert ten Brink. Ook zijn ze groot fan van het programma zelf en vinden de kijkers het maar jammer dat de special eenmalig is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Hier een aantal van de lovende reacties op Twitter: 

Bron: RTL 4, Twitter | beeld: RTL