Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jordy reageert op ophef: had hij een vriendin tijdens de opnames van ‘De Bachelorette’?

Jordy reageert op ophef: had hij een vriendin tijdens de opnames van ‘De Bachelorette’?

Jordy reageert op ophef: had hij een vriendin tijdens de opnames van ‘De Bachelorette’?

Een van de meest besproken kandidaten van ‘De Bachelorette’ is zonder twijfel Jordy Jahmal. Niet alleen heeft hij eerder meegedaan aan een ander televisieprogramma, ook heeft hij heel wat bekende familieleden. Daarnaast heeft hij samen met Jethro voor flink wat drama gezorgd in het datingprogramma met Gaby Blaaser (34). Maar daar lijkt het niet bij te blijven: er gaat sinds afgelopen weekend wéér een gerucht rond over de Amsterdammer. Hij zou namelijk een vriendin hebben, met wie hij ook al samen was tíjdens de opnames van de Videoland-show. Inmiddels heeft de kandidaat in kwestie met een video gereageerd op alle ophef. 

Had Jordy een vriendin tijdens ‘De Bachelorette’?

Rijk Hofman (23) heeft in de afgelopen aflevering van zijn terugblikprogramma Lieve Gaby… maar liefst vijf minuten onafgebroken aandacht besteed aan Jordy Jahmal. De voormalig Expeditie Robinson-kandidaat had namelijk een privébericht ontvangen van een anonieme bron. Jordy zou volgens die persoon een vriendin hebben gehad tijdens de opnames van De Bachelorette en alleen maar mee hebben gedaan voor de bekendheid.

Reactie Jordy

Om duidelijkheid te scheppen besloot Rijk verhaal te halen bij Jordy. Hij stuurde hem een berichtje via Instagram en vroeg op de man af of het gerucht klopte. “Nee, die had ik niet”, reageerde de deelnemer van De Bachelorette. “Anders had ik nooit meegedaan.” De anonieme bron is er daarentegen van overtuigd dat het wél zo is. “Ik zweer op m’n hele familie dat het waar is”, drukte hij Rijk op het hart. Opmerkelijk detail: Gaby deelde de Instagram Stories van Rijk.

De tekst gaat verder onder de video.

Sensatiezoeker

Jordy besloot niet alleen via Instagram te reageren op Rijk, maar heeft ook een video opgenomen om zijn kant van het verhaal te doen. Daarbij haalt hij behoorlijk uit naar Hofman. “Wat een sensatiezoeker ben jij, Rijk. Jij zegt tegen mij dat mensen over lijken gaan voor fame, maar volgens mij maak je van mij nu een lijk en wil je inderdaad over mijn rug gaan voor de fame.”

Lees ook
Na het drama in ‘De Bachelorette’: hoe gaat het nu tussen Jordy en Jethro?

‘Zegt genoeg’

Ook gaat Jordy in op het feit dat Gaby de Instagram Stories van Rijk had gedeeld. “Ik weet dat Gaby en Rijk best wel nauw zijn met elkaar. Het feit dat zij precies het stukje deelt waar Rijk het over mij heeft, en zij plaatst ook nog een GIF’je met popcorn, zegt voor mij al genoeg.” De Amsterdammer baalt van alle negativiteit, maar sluit positief af: “Het belangrijkste is dat ik gewoon mezelf was en daar sta ik te allen tijde achter.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still, YouTube