Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zou het? ‘Déze zanger gaat in ‘De Bachelor’ op zoek naar de liefde’

Zou het? ‘Déze zanger gaat in ‘De Bachelor’ op zoek naar de liefde’

Zou het? ‘Déze zanger gaat in ‘De Bachelor’ op zoek naar de liefde’

Wekenlang hebben we gesmuld van ‘De Bachelorette’ en stiekem zijn we nog aan het nagenieten van sappige nasleep van het programma. Goed nieuws voor alle liefhebbers van de Videoland-serie, want een vervolg lijkt alweer in de maak te zijn. Dit keer zou er niet een vrouw, maar een man op zoek gaan naar de liefde. En het hardnekkige gerucht gaat zelfs dat al bekend is wie degene is die in ‘De Bachelor’ centraal komt te staan.

De Bachelor

Hebben we nog maar nét afscheid genomen van Gaby Blaaser (34) en haar mannen, lijkt het volgend drama zich alweer aan te dienen. De volgende liefdezoekende BN’er zou namelijk al zijn koffers (en rozen) hebben gepakt voor een romantisch avontuur. En De Bachelor zou zich niét afspelen in Zuid-Afrika.

Wie o wie?

Dát er een gay-versie van het programma komt, lijkt inmiddels klaar als een klontje. Verschillende mannen zijn benaderd, zo liet Shownieuws eerder al weten. “Vele mannen worden gevraagd deel te nemen aan De Bachelor met een andere (bekende?) man in de hoofdrol. Maar om welk hart de kandidaten zullen gaan strijden, is gek genoeg nog niet bekend. De opnames zouden binnenkort moeten plaatsvinden.”

Gerard Joling

De grote vraag luidt natuurlijk: wélke bekende man durft zijn hart open te stellen op de nationale televisie? Als we de geruchten mogen geloven, gaat dat niemand minder dan Gerard Joling (60) zijn. Op Instagram is namelijk te zien dat de zanger richting de Nederlandse Antillen is vertrokken en niét met de reden om daar te genieten van een zonovergoten vakantie. “Onderweg naar Curaçao voor mijn nieuwe tv-programma”, laat Geer zelf weten bij het kiekje. “Gelukkig logeert Roosje in mijn huis om voor mijn mooie tuintje en duifjes te zorgen met het warme weer.”

Lees ook
Gaby stelde déze harde eis in ‘De Bachelorette’: ‘Toevallig viel ik diezelfde avond nog af’

Net als Gordon?

Dat Gerard zijn opwachting maakt in De Bachelor, is niet ondenkbaar. Zijn vriend (frenemy?) Gordon (52) had namelijk een soortgelijk programma met Gordon gaat trouwen… maar met wie?. Toch lukte het de presentator niet om de liefde te vinden en ging hij uiteindelijk alleen naar huis. Joling gaf toen aan maar één voorwaarde te hebben om mee te doen aan een dergelijke serie: hij wil er absoluut niet aan vastzitten dat hij in het huwelijksbootje zou moeten stappen. Toch sloot de zanger destijds een datingshow niet uit; hij zei er zelfs zeker wel voor open te staan. De tijd zal het moeten leren…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: iStock, Instagram