Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Win kaartjes voor Hellendoorn voor jou en je gezin!

Win kaartjes voor Hellendoorn voor jou en je gezin!

Win kaartjes voor Hellendoorn voor jou en je gezin!

Voor haar dochters is het de eerste keer, voor blogger Esther een trip down memory lane. “Ik heb de foto nog van toen ik er met mijn ouders was”, vertelt Esther. “Zwart-wit, kun je nagaan. Maar er is zoveel veranderd in Avonturenpark Hellendoorn dat het lijkt alsof ik er voor het eerst ben.”

IMG_8104

Het testteam: Esther en haar familie in de achtbaan

Naar Hellendoorn ga je niet alleen voor je kinderen maar ook voor jezelf, vindt Esther. “Het is niet zo hysterisch druk als andere pretparken. En je hebt overal zitjes en terrasjes. Terwijl mijn dochters niet genoeg kunnen krijgen van de waterglijbanen van Aquaventura, zit moeders prinsheerlijk in een strandstoel de boel een beetje in de gaten te houden.”

 

waterpret_hellendoorn

Gezellig samen van de glijbaan.

 

Vier rondjes achtbaan, en nog een keer!

Het is een bijzondere ervaring om met drie generaties het park te bezoeken. Esther: “De meiden willen in attracties die ze misschien zouden overslaan als opa en oma er niet bij zouden zijn.” “Ja, de bootjes! Daar durft opa vast wel in. Die gaan we doen!” Oma Francien wil niet in de achtbaan. Haar toewijding aan haar kleinkinderen kent grenzen. Ook Esther haakt na vier rondjes achtbaan af. Esther: “Zien hoe de meiden genieten is al een attractie op zich.”

F31_hellendoorn1

Meters glijbanen en waterpret.

 

Wanneer komt de plens water?

Ander hoogtepunt in wildwaterbaan Sungai Kalimantan. Esther: “Je vaart in een woest kolkende rivier door een mooi landschap. Relaxed en spannend tegelijkertijd, want je verwacht elk moment een plens water. En dan maar hopen dat die plens precies op mama terecht komt. Wildwaterbanen, ze blijven leuk. De dag is eigenlijk te kort om het hele park te doen. Maar we gaan zeker nog een keer, als de kinderen weer ’s moeten worden uitgelaten.

F31_Hdoorn

Natte en droge attracties: voor iedereen wat leuks!

 

Winnen

Esther mag op haar eigen blog 3x 4 kaartjes voor Hellendoorn weggeven! Klik hier om mee te doen.

 

Beleef het park op TV

Wil je zien hoe leuk Esther het heeft gehad in Avonturenpark Hellendoorn? Kijk dan op zondag 20 juli, 27 juli en 3 augustus om 12:30 naar Hiep Hoi Hellendoorn op SBS6.

 

Advertisement