Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Culinaire YouTube-kanalen om te onthouden

Culinaire YouTube-kanalen om te onthouden

Culinaire YouTube-kanalen om te onthouden

Op YouTube vind je de lekkerste recepten, how-to’s en tips verpakt in kookvideo’s. Hoog tijd om onze favorieten te delen. 

Jamie Oliver

Wie ken hem niet: ’s werelds geliefde topkok op de buis, Jamie Oliver. Bijna iedereen heeft wel een kookboek van The Naked Chef in huis, volgt hem weleens op RTL of 24 Kitchen… maar ook écht aan te raden om te volgen op YouTube. Zo sleept Jamie jou met zijn video’s door de moeilijkste gerechten en sta je toch een beetje ’samen’ in de keuken. Oh, en knoeien mag! En proeven. Ideaal voor chaotische keukenprinsessen.

Martha Stewart

Bij Martha Stewart ben je aan het juiste adres voor all American gerechten en klassieke gerechten. Van perfecte scones tot de meest gelikte chocoladetaart: van een kijkje in Martha’s keuken loopt je het water in de mond. Anders dan bij Jamie Oliver, is de manier van presenteren heel erg rustgevend. Ook heerlijk om te kijken als je niet in de keuken staat, maar lui op de bank ligt.

America’s Test Kitchen

We hebben al meerdere keren geschreven over America’s Test Kitchen, met hun superhandige video’s. Hoe je het beste bacon kunt bakken bijvoorbeeld, zodat hij knapperig wordt en niet vettig. Of hoe je dat nou doet, perfecte gebakken steak serveren en zelf pasta maken. Je kunt je er uren mee vermaken! En daarom zeker de moeite waard om te bezoeken: Amerika’s Test Kitchen op YouTube.

Lekker en Simpel

Hét YouTube-kanaal dat in dit rijtje natuurlijk niet mag ontbreken, is onze enige echte Sophie van Lekker en Simpel. We surfen dagelijks naar Lekkerensimpel.com voor een goed recept, voor als we het even niet meer weten, en met ons een heleboel Flair-lezeressen. Dus, mocht je het nog niet kennen, check it out!

 

Enjoy!

Lees ook: