Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wij beginnen alvast met duimen: organisator van The Streamers hint tóch op comeback populaire show

Wij beginnen alvast met duimen: organisator van The Streamers hint tóch op comeback populaire show

Wij beginnen alvast met duimen: organisator van The Streamers hint tóch op comeback populaire show

Een grootschalig concert of festival zit er dan misschien al een jaar niet in, maar dankzij The Streamers hebben we dat heerlijke feestje al drie keer gewoon de huiskamer in kunnen halen. Maar helaas, aan alle goede dingen komt helaas een einde. Afgelopen zaterdag hebben de muzikanten de boel feestelijk afgesloten, maar was dit ook echt het afscheid? De organisator van The Streamers schoof zondagavond aan tafel in ‘Humberto’ en leek te hinten op – #fingerscrossed – meer.

Comeback The Streamers?

Maar liefst 1,7 miljoen mensen keken zaterdagavond mee naar het laatste online concert van The Streamers, dat live vanuit De Kuip in Rotterdam werd gegeven. De show werd aangekondigd als de laatste van de formatie, maar blijft het ook echt hierbij?

Hint, hint

Humberto Tan kan het niet laten om navraag te doen bij Machiel Hofman, de organisator van het feest. “Weet je, het is soms net een schoolklas waarmee we te maken hebben”, reageert hij in de talkshow. “De zomer komt eraan en we gaan weer leuke dingen doen. Daar zijn we het over eens en helemaal aangekondigd en dan zit je in de kleedkamer en dan is het toch van: ‘we zouden nog wel dit en dit kunnen doen.’ Dat gaat in de appgroep nu weer rond.”

Ondanks dat er gesproken wordt over een comeback van The Streamers, houdt Hofman een slag om de arm. “Je weet het niet, maar voorlopig is het goed nu”, aldus de organisator in Humberto. “Het heeft ons allemaal het voorjaar doorgeholpen, maar wie weet…”

Lees ook
Fans Suzan en Freek overrompeld door compleet nieuwe, ‘minderjarige’ look zanger: ‘Wat heb je gedaan?!’

Wie een comeback in ieder geval zien zitten, zijn Ronnie Flex en Diggy Dex. “Zeker, maar wat het unieke is, en dat is het mooie aan muziek, dat er iets ontstaat uit een noodzaak”, aldus de rapper die meedeed aan het afgelopen seizoen van Beste Zangers. “Je merkt direct dat het leuk is om te delen met mensen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Streamers (@thelivestreamers)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Streamers (@thelivestreamers)

Bron: Superguide.nl | Beeld: Brunopress, Instagram