Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Column Leonieke: Make-over

Column Leonieke: Make-over

Column Leonieke: Make-over

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

Lees ook: Column Leonieke: Supervrouw

Een probleem dat veel vrouwen zullen herkennen: wat moet ik aan? Natuurlijk niet dagelijks, maar op bepaalde momenten, zoals voor een sollicitatiegesprek, een belangrijke werkafspraak of een bruiloft. Het zijn geen wereldproblemen, maar lastig is het wel. Zo worstel ik altijd met gala-glamourachtige-dingen.

Ik voel me doodongelukkig in een chique jurk en op naaldhakken die voelen alsof ik twee flatgebouwen draag, maar ik snap dat ik in zo’n situatie niet op sneakers aan kan komen. En dus kies ik vaak voor de middenweg: een soort van halve hak met een soort van nette jurk. Dat is het dus net niet. Gevolg: ik voel me de hele avond ongelukkig.

Ooit dacht ik dat een make-over in een glossy mijn redding zou zijn. Het was eigenlijk om een collega te helpen, want een kandidaat had afgezegd, maar ik zou een make-over krijgen van de professionals en dus pakte ik direct mijn kans. Nooit meer zou ik ongelukkig zijn op chique feestjes!

Nou, daar moest ik dus wel heel veel voor overhebben. Ten eerste moest de korsetjurk door twee man dichtgeritst worden (ik kreeg nauwelijks lucht) en vervolgens werd mijn haar zo hoog getoupeerd dat ik net mevrouw Stemband leek. Uiteindelijk was het resultaat mooi, maar ik voelde me niet mezelf.

Dat gaan wij bij Flair dus anders doen. Vanaf nu beantwoorden we wekelijks een fashionvraag van een lezeres, met een make-over waar je wat aan hebt. En vooral een waarbij je je happy voelt. Dat is misschien wel het allerbelangrijkst!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10