Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Column Leonieke: Helden

Column Leonieke: Helden

Column Leonieke: Helden

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

Lees ook: Column Leonieke: Huishouden

Wat ontzettend dapper van Anna en Saartje dat ze het verhaal over hun depressies en de daarbij komende gedachten aan zelfmoord met Flair wilden delen (pagina 36). Zelfdoding is geen gemakkelijk onderwerp om over te praten, maar het is juist heel belangrijk dat wel te doen.

De cijfers liegen er niet om, volgens het CBS stijgt het aantal zelfdodingen nog ieder jaar.  Vreselijk toch? Vooral: met Anna en Saartje is het uiteindelijk goedgekomen, dus misschien hadden heel veel andere mensen ook ‘gered’ kunnen worden. Daarom is het zo belangrijk dat wie rondloopt met zelfmoordgedachten of dat heeft gedaan, het bespreekbaar maakt.

En daarom zijn Saartje en Anna echt helden. Want er zijn zo veel dingen die het leven mooi maken. Die laten wij ook zien in Flair. Deze week komt Dirk Zeelenberg aan het woord in De Huishoudladder (pagina 79: hilarisch!) en lees je waarom sporten net zo leuk kan zijn als een avondje stappen (pagina 66).

Ik zat na de bikinichallenge van een paar weken geleden alweer in een sportdipje dus dit verhaal komt voor mij persoonlijk als geroepen. De bikinitijd is nog lang niet voorbij, dus moet ik mezelf een beetje oppeppen om weer te gaan bewegen.

En natuurlijk hebben we weer een prachtig interview met een vrouw met flair, Bracha van Doesburgh deze keer. En lees vooral het interessante verhaal over introverts en extraverts, mét testje om te kijken wat jij voor type bent. Dit is alweer een Flair om trots op te zijn. Veel plezier!

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!