Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > COLUMN: Cadeautje voor jou!

COLUMN: Cadeautje voor jou!

COLUMN: Cadeautje voor jou!

Elke week laat FLAIR-hoofdredactrice Leonieke Borghuis (35) haar licht schijnen over de dagelijkse beslommeringen en pleziertjes die ons allemaal bezighouden. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (3) en Boris (1).

Een heel boek cadeau. Wauw! Zo’n cadeau bij Flair, nu en de komende drie weken, helpt vast om met het einde van de zomervakantie in zicht niet al te veel na te denken over die enorme to-do-list die er dan vaak nog ligt. Inclusief die stapel ingewikkelde must reads natuurlijk… (Voor als je ooit echt tijd hebt, maar waar je waarschijnlijk nooit aan toekomt).

Een goede, leest-lekker-weg-roman is altijd welkom. En The Best of Me (deze week vind je deel 1 bij Flair) kan ik je oprecht aanraden. Heel in het kort, om je enthousiast te maken: Amanda en Dawson  waren verliefd op de middelbare school en ontmoeten elkaar na 21 jaar weer. En jawel, de vonk slaat wederom over. Intussen hebben ze allebei kinderen en weet ik veel wat niet voor problemen die niet goed uitkomen als je voor de tweede keer verliefd wordt.

En dat is voer voor een fijne roman, want ik denk dat velen zich met mij afvragen: hoe zou het toch zijn met…..? Meestal kom je die ene jongen uit 5-havo nooit meer tegen in je leven, maar stel dat dat wel gebeurt? De kans is groot dat je moet lachen om het feit dat deze (ineens) middelbare man jou ooit het hoofd op hol heeft gebracht. Maar wat als hij nog steeds een gevoelige snaar bij je weet te raken?

Misschien moeten we daar maar niet te veel over nadenken, maar eerst het vierdelige Flair-boek lezen. Veel plezier!’

Lees ook: