Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Een chic huis? Dit zijn slimme tips!

Een chic huis? Dit zijn slimme tips!

Een chic huis? Dit zijn slimme tips!

Hoe creëer je een super-de-luxe huis zonder je spaarrekening te plunderen? Nou, zó! De New Yorkse interieurstylist Cheryl Elsen deelt haar tips:

Een drieluik

Cheryl zweert bij een drieluik, het liefst boven de bank. Drie lijsten die samen één geheel vormen. Schilderkunst of fotografie, wat jij mooi vindt. Of download mooie tekeningen van het internet en printen maar. Sla voor mooie lijsten je slag bij Xenos of Ikea en hang ze waterpas naast elkaar. Supersimpel en mega chic!

Creëer een illusie

Hoe groter het vloerkleed, des te groter de ruimte lijkt. Bespaar geld door kleine vloerkleden aan elkaar te leggen en zo één groot kleed te creëren. Zorg wel voor een zachte, neutrale kleur. Zo oogt de ruimte nog groter en mooier.

Kast opruimen

Puilt de kast uit van de prullaria en boeken? Tijd om op te ruimen. Less is more! Leg een aantal boeken horizontaal met daarop een beeld, kaarsje of andere mooie eye-catcher, bijvoorbeeld een souvenir. Plaats er een fijne stoel voor met een klein tafeltje en je hebt in een handomdraai een gezellig en clean hoekje gecreëerd.

Schilderen op canvas

Elke ruimte heeft een eye-catcher nodig. Een item waar je aandacht naartoe getrokken wordt wanneer je de ruimte binnenkomt. Zoals dit grote schilderij, die de interieurstylist zelf heeft geschilderd. Haal drie grote canvasdoeken in huis en schilderen maar. Iedereen kan het!

Kijk naar buiten

Heb je een room with a view? Maak gebruik van het mooie uitzicht door te werken met zacht gekleurde gordijnen. Houd het neutraal. Zo weet je zeker dat het oog wordt getrokken naar het uitzicht.

Lees ook:

 

Bron