Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Weg van de boerderij: ‘BzV’-Milou verlaat Boer Bastiaan

Weg van de boerderij: ‘BzV’-Milou verlaat Boer Bastiaan

Weg van de boerderij: ‘BzV’-Milou verlaat Boer Bastiaan

Tijdens de lockdown besloot het stel om samen op de boerderij in Zeeland te blijven. Maar nu moet de boer uit het laatste seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’ alleen achter blijven, want Milou verlaat de boer én de boerderij om na een lange tijd weer terug te keren naar de stad.

Boer Bastiaan en Milou

Ondanks dat de twee het heel gezellig hadden op de boerderij, verlangde de nieuwe liefde van de boer toch weer naar de stad. Vandaar dat ze haar spullen heeft gepakt en naar haar onderkomen in het Duitse Frankfurt is gegaan.

Stadsmeisje

Op haar Instagram laat ze weten “Hoe lekker ik mijn joggingbroek c.q. boerderij outfit ook vind zitten, wat is het toch heerlijk om weer eens wat fatsoenlijks aan te trekken en mezelf op te dirken #stadsmeisje.” Gelukkig is de scheiding maar tijdelijk en komt ze zo snel mogelijk weer terug naar Zeeland. Milou verwacht zelfs binnen een jaar wel samen te wonen op de boerderij. “We zijn allebei geen grote planners. Maar we weten wat de insteek is en waar we naartoe willen”, zei de blondine in Beau.

Lees ook
‘BzV’-Annemiek moet kersverse vriend nú al missen: ‘Ik heb de halve nacht met hem liggen bellen’

Geheim houden

Het stel moest hun relatie ongeveer een halfjaar lang geheim houden. Eerder liet boer Bastiaan al weten hoe groot de opluchting was toen het stel eindelijk mocht laten weten dat ze een setje vormen. Hij stelde dat het vooral voor zijn vriendin een flinke opgave was om hun relatie geheim te houden. “Voor haar was het tien keer moeilijker dan voor mij. Zij kon zich aan niemand laten zien. We moesten de gordijnen dichthouden.”

Kinderwens

Dat Bastiaan en Milou kinderen willen, staat vast. “Ik wil wel graag een gezin gaan stichten en dat hoeft ook niet jaren meer te duren”, gaf de boer toe aan RTL Boulevard. “Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt.” Zijn kersverse geliefde denkt er precies hetzelfde over. “Dat was uiteindelijk wel de insteek.”

Lekker klef, zoals altijd ?‍❤️‍?‍?

Een bericht gedeeld door ????? (@miloumartina) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Tvgids.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram