Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘BZV’-Jan doet na drugsbekentenis nóg een bijzondere onthulling tijdens keuzeweek

‘BZV’-Jan doet na drugsbekentenis nóg een bijzondere onthulling tijdens keuzeweek

‘BZV’-Jan doet na drugsbekentenis nóg een bijzondere onthulling tijdens keuzeweek

Boer Jan deed eerder al de opvallende bekentenis in ‘BZV’: hij gaf toe niet vies te zijn van een snuifje hier en daar, tot groot ongenoegen van televisierecensent Angela de Jong. Maar hij had nóg iets op te biechten, zo zagen we al in de cliffhanger. Tijdens het keuzemoment in ‘Boer zoekt Vrouw’ besloot hij alles op tafel te leggen.

Bekentenis ‘BZV’-Jan

Boer Jan is ondertussen de man van de bekentenissen. Was het twee weken geleden nog een onthulling over zijn drugsgebruik, moest hij deze week zijn hart luchten over iets anders. Hij is namelijk gesteriliseerd. Hoewel de vrouwen aangeven dat het niet zo’n ding is, moeten sommige van hen toch even slikken. Het is ook niet niks wat de boer ineens op hun bordje legt. Volgende week zien we wíe Jan gaat kiezen.

Geert

Ondertussen is Geert lekker aan het flirten, zijn dames aan het leren kennen, maar komen ze wel tot de kern van de boer? Alle drie de kandidaten zien het in ieder geval wel zitten om nog even te blijven. Helaas is het Esther die de minste vragen over het doen en laten van de boer goed had, eh, naar huis werd gestuurd.

Keuzemoment ‘BZV’

Maar het is vooral Steven bij Annemiek die de tongen los maakt (in een positieve zin) op Twitter. Een aantal jaar geleden werd bij hem kanker ontdekt, waardoor hij nu nog niet altijd evenveel energie heeft als hij zou willen. Toch stuurt de boerin hem naar huis, al lijkt ze dat vijf minuten daarna alweer vergeten. Hallo, iets met afscheid nemen? Kijkers weten het wel: al die brieven moeten naar Steven.

Lees ook
Angela de Jong sneert naar drugsgebruikende ‘BZV’-boer Jan: ‘Totaal geen schaamte’

Pijnlijk

Geert Jan is ondertussen lekker met zijn twee vrouwen aan het keuvelen, smeert lipstick weg en ze maken gezellig een wandeling. Maar ojee, begint ook Karine twijfels te krijgen? Ondertussen is het bij boer Bastiaan ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken. Elise weet het wel, dit is haar vent. Hoef je alleen niet tegen Milou te zeggen dat ze wel als werkster bij ‘ons’ kan blijven. En dan hebben we het nog niet eens over die pijnlijke knuffel die ze niet beantwoordde. Je bent nog altijd met z’n tweeën.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still