Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zijn ‘BZV’-Bastiaan en Milou tóch weer samen? Opmerkelijke post lijkt stille hint naar hereniging

Zijn ‘BZV’-Bastiaan en Milou tóch weer samen? Opmerkelijke post lijkt stille hint naar hereniging

Zijn ‘BZV’-Bastiaan en Milou tóch weer samen? Opmerkelijke post lijkt stille hint naar hereniging

Nadat Bastiaan en Milou elkaar helemaal gevonden leken te hebben in ‘Boer Zoekt Vrouw’, duurde het sprookje toch helaas niet voor eeuwig. In de afgelopen kerstspecial van het programma, waar Milou ‘als een berg van formaatje Mount Everest’ tegenop keek, bleek dat de twee een punt achter hun relatie hadden gezet. Op Instagram zei de blondine echter dat de liefde er nog steeds was en zíj er graag voor had willen vechten. Helaas mocht het toen niet baten, maar is het nu dan tóch nog goed gekomen?

‘BZV’-Bastiaan en Milou weer samen?

In haar Instagram Stories heeft Milou een opmerkelijke post gedeeld, en vooral de combinatie van het kiekje, de tekst én de locatie roept vraagtekens op. Want is dit een stille hint dat zij en Bastiaan weer een setje zijn? De voormalig Boer Zoekt Vrouw-kandidate plaatst namelijk een foto van het platteland. “Good things are coming!”, schrijft ze er enthousiast bij. De locatie die ze daarbij getagd heeft: Zeeland, waar ze – jawel – maanden samenwoonde met de boer. Gevalletje één plus één is twee?

Toeval

Het zou natuurlijk leuk zijn áls het een hint blijkt te zijn en de liefde inderdaad weer is opgebloeid tussen de twee. Maar… het kan natuurlijk ook toeval zijn dat Milou in Zeeland is. Daarnaast is ze tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw goede vriendinnen geworden met Elise, die ook streed om het hart van Bastiaan. Zij woont net als de boer op het Zeeuwse platteland, dus het zou zomaar kunnen dat Milou bij haar op bezoek was. Hoe dan ook is de post opvallend te noemen.

Vechten

Dat Bastiaan en Milou afgelopen jaar uit elkaar gingen, was in ieder geval niet de keuze van Milou. “Ik had ervoor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen”, gaf ze destijds toe. “Nee, het was niet mijn keuze en nee, Bastiaan was niet te min voor mij. Ik had mijn leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achterstaan.”

Lees ook
‘Babyboertjes’: Yvon Jaspers kondigt ‘Boer Zoekt Vrouw’ babyspecial aan na geboorte 90e ‘spruit’

Toekomstplannen

Bastiaan en Milou leerden elkaar kennen in het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw, waarin de twee echt de liefde gevonden leken te hebben. Het stel liet eerder weten al plannen te hebben om samen te wonen en zelfs kinderen te willen. “Ik wil wel graag een gezin gaan stichten en dat hoeft ook niet jaren meer te duren”, zei de boer er eerder over in RTL Boulevard. “Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt.” Zijn kersverse geliefde denkt er precies hetzelfde over. “Dat was uiteindelijk wel de insteek.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ???????? (@miloumartina)

Bron: Superguide.nl | Beeld: AVROTROS, Instagram