Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Twitter gaat los: Jan doet ‘schokkende’ onthulling tijdens logeerweek ‘Boer zoekt Vrouw’

Twitter gaat los: Jan doet ‘schokkende’ onthulling tijdens logeerweek ‘Boer zoekt Vrouw’

Twitter gaat los: Jan doet ‘schokkende’ onthulling tijdens logeerweek ‘Boer zoekt Vrouw’

In ‘Boer zoekt Vrouw’ was het deze keer weer tijd voor de logeerweek. De drie uitverkorenen mogen langskomen op de boerderij, maar kijkers vragen zich af: heeft deze boer(in) er wel zin in? Ook doet een van de kandidaten een nogal ‘schokkende’ onthulling.

Annemiek lijkt namelijk tja, nu niet echt enthousiast over het hele gebeuren. Ze had meer gehoopt. Vlinders, vuurwerk, noem het maar op. Toch gaat ze de drie mannen wel een kans geven. Denkt ze. Wel vindt Annemiek het maar irritant als de mannen achter haar aan lopen in de boerderij. Heeft ze ooit gezien wat het concept is van dit programma?

De tekst gaat verder onder de tweets.

Logeerweek Boer zoekt Vrouw

Bij de andere boeren verliep het begin van de logeerweek iets gezelliger. Zo besloot Geert Jan de slingers alvast maar op te hangen (alleen vergeet hij dat de vlag andersom moet), laat Bastiaan zijn vrouwen al meteen alleen en maakt vooral Vera de tongen los bij boer Geert. Ach ja, Geert zelf lijkt het allemaal wel prima te vinden.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
‘Second Chance’ is vanaf nú te zien: de ultieme mix van ‘MAFS’ en ‘Boer zoekt Vrouw’

Snuifje hier, snuifje daar

Maar het is vooral boer Jan die kan rekenen op veel commentaar. Niet alleen op Twitter, maar ook twee van ‘zijn’ vrouwen lijken aardig van slag te zijn door een onthulling. Wanneer hij namelijk vraagt of ze nog ‘rare trekjes’ hadden, besloot de boer dat het tijd was om alles op tafel te leggen. Nee, niet een lijntje cocaïne, maar de ontboezeming dat hij wel van een pilletje en snuifje houdt zo nu dan. Froukje en Vera denken hier duidelijk anders over: betekent dit dat Jan dadelijk niet veel meer te kiezen gaat hebben?

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still