Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Angela de Jong sneert naar drugsgebruikende ‘BZV’-boer Jan: ‘Totaal geen schaamte’

Angela de Jong sneert naar drugsgebruikende ‘BZV’-boer Jan: ‘Totaal geen schaamte’

Angela de Jong sneert naar drugsgebruikende ‘BZV’-boer Jan: ‘Totaal geen schaamte’

Tijdens de logeerweek van ‘Boer zoekt Vrouw’ deed deelnemer Jan een opvallende uitspraak: hij gaf toe niet vies te zijn van drugs zo nu en dan. Columniste Angela de Jong moest zondagavond dan ook twee keer knipperen voor de buis. Want keek ze nou naar ‘BZV’ of een aflevering van ‘Spuiten & Slikken’ of ‘The Cocaine Trail’? 

Bekentenis ‘Boer zoekt Vrouw’

De tv-recensent heeft in haar AD-column geen goed woord over voor de boer en zijn bekentenis dat hij weleens een pilletje en lijntje cocaïne gebruikt. “Er lijkt totaal geen schaamte meer te zijn om toe te geven dat je op feestjes of andere gelegenheden iets tot je neemt”, schrijft Angela in haar column. “En die openheid beperkt zich niet – of niet meer – tot de elite van de Zuidas en de showbizz of een stel wazige yogasnuivers die er zogenaamd heerlijk creatief van worden, zelfs boeren generen zich er niet meer voor.”

‘Bizarre timing’

De Jong vindt het niet slim dat hij zijn drugsgebruik tijdens de logeerweek heeft opgebiecht. “Als ik hem was had ik het onderwerp bewaard tot de camera’s weg waren. Of, als het dan toch zo belangrijk voor hem is, had ik het in de voorstelronde of tijdens de speeddate (what’s in a name) ter sprake gebracht. En niet nu de spoeling is teruggebracht tot drie dames van wie er twee zichtbaar op hem afknapten.”

Afkeur

Dat Vera en Froukje zijn drugsgebruik afkeurt, stemt Angela blij. Niet direct voor Jan benadrukt ze, want ze gunt hem een nieuwe grote liefde. “Maar door al dat openlijke gekoketteer met drugs van de laatste tijd, zou de jonge tv-kijker zomaar kunnen denken dat het normaal is. En dat is natuurlijk niet zo.”

Lees ook
Twitter gaat los: Jan doet ‘schokkende’ onthulling tijdens logeerweek ‘Boer zoekt Vrouw’

Twitter

Ook televisiekijkend Nederland vielen over de bijzondere uitspraken van boer Jan. “Afhaken, dames”, adviseert een fan van het programma.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: still