Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘BzV’-Annemiek moet kersverse vriend nú al missen: ‘Ik heb de halve nacht met hem liggen bellen’

‘BzV’-Annemiek moet kersverse vriend nú al missen: ‘Ik heb de halve nacht met hem liggen bellen’

‘BzV’-Annemiek moet kersverse vriend nú al missen: ‘Ik heb de halve nacht met hem liggen bellen’

In ‘Boer zoekt Vrouw’ wist Annemiek de liefde niet te vinden, maar enige tijd later stelde ze tóch haar nieuwe vriend voor aan alle fans van het populaire datingprogramma. Sinds een paar weken is de brunette dolgelukkig met de 34-jarige Charlie, die ze nu even moet missen. En dat valt haar niet mee, zo geeft de boerin toe in een nieuwe video.

‘BzV’-Annemiek

De kersverse vlam van Annemiek heeft zijn koffers gepakt en zit momenteel in Spanje, waardoor de boerin (tijdelijk) alleen achterblijft. “Voor ik straks allemaal berichtjes krijg: wat zie je er moe uit Annemiek. Ja, dat klopt. Mijn vriendje zit in Spanje en ik heb de halve nacht met Charlie liggen bellen”, vertelt ze in een video. “Ja ja, zwaar werk, verliefd zijn.”

Vakantieplannen

De tortelduifjes zouden er ook graag nog samen even tussenuit gaan. “Het plan is nu om samen een beetje weg te gaan, maar hoe of wat precies dat gaan we even laten afhangen van hoe het verder gaat met de coronamaatregelen in Europa”, aldus de BzV-kandidate. “Van een roadtrip in IJsland tot een strandvakantie in Griekenland, we houden alle opties open.”

Chronisch ziek

Annemiek’s kersverse liefde is een Chronisch Lyme-Patiënt. Op zijn blog schrijft hij over zijn ziekte en alles dat ermee te maken heeft. Sinds 2006 is hij ziek, maar toen had hij geen idee wat er met hem aan de hand was. Charlie’s gezondheid ging steeds verder achteruit. Pas in 2013 trok hij aan de bel. Na verschillende onderzoeken werd eindelijk duidelijk wat er met hem aan de hand is. “Feit is dat ik sinds 2006 ziek ben, maar dat ik pas in 2013 hoorde dat het de (chronische) ziekte van Lyme met co-infecties betrof. Veel te laat om het goed te behandelen.”

Lees ook
‘BzV’-Annemiek stelt kersverse vriend voor in nieuwe video: ‘Is dit een zoon van Hans Kazan?’

Geen rode kring

Charlie heeft de ziekte zeer waarschijnlijk opgelopen tijdens een wandeling. “In de bossen van Soest en in de Soesterduinen was ik vaak te vinden”, schrijft hij op zijn blog. “Een tekenbeet heb ik vaker gehad, echter heb ik nooit een E.M. (rode kring) gekregen. Ik wist toen ook nog niet dat je ook zonder zo’n rode kring de ziekte van Lyme kunt krijgen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Boerin Annemiek heeft sinds kort een relatie met Charlie die ze via social media heeft leren kennen. Yvon praat bij met de lovebirds, bekijk hier het filmpje!

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: Story.nl | Beeld: KRO-NCRV, Instagram