Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek weer aan het daten: lukt het deze man wél om haar hart te veroveren?

‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek weer aan het daten: lukt het deze man wél om haar hart te veroveren?

‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek weer aan het daten: lukt het deze man wél om haar hart te veroveren?

Het ‘Boer zoekt Vrouw’-avontuur zit erop voor Annemiek en de andere deelnemers. Ondanks dat blijft het liefdesleven van de kandidaten de gemoederen bezighouden. Tussen Erik en de boerin is het helaas niets geworden, maar er lijkt nu wél een nieuwe man in haar leven te zijn.

Wekelijks contact met Erik

Annemiek en Erik hebben nog wekelijks contact, al is er helaas geen sprake van liefde tussen de twee. “Het is gewoon vriendschappelijk”, zei Erik er eerder deze week over tegen Omroep Gelderland. “We hebben er duidelijk voor gekozen om niet samen verder te gaan. We hebben ook geen ruzie, maar gewoon normaal contact.”

‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek aan het daten

Dat er tussen Erik en haar niets is opgebloeid, betekent niet dat de boerin dan maar alleen blijft. Sterker nog, ze is weer volop aan het daten! De teleurstelling dat Annemiek haar man niet vond in Boer zoekt Vrouw, hakte er immers behoorlijk in. “Ik heb nog nooit zo’n eenzame kerst gehad”, vertelt ze aan Dagblad van het Noorden.

Lees ook
Angela én Wendy zijn verleden tijd: ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert heeft alweer een nieuwe vriendin

Man uit Groningen

Annemiek zegt genoeg dateverzoeken te krijgen, waarvan er eentje haar aandacht trok. De boerin biecht op nu contact te hebben met een man uit Groningen. “Een leuke vent om te zien, volgens de foto”, aldus de brunette. In levende lijve hebben de twee elkaar nog niet kunnen ontmoeten. “We hebben nu de coronacrisis, een lastige tijd om te daten. Dus moeten we nog even kijken hoe we dat gaan doen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hoe gaat het nu met boerin Annemiek? Ze blikt terug met Yvon. Bekijk de sneak preview via #linkinbio #bzv #boerzoektvrouw #boerinannemiek #dereünie

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV