Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe liefde van ‘BzV’-Annemiek blijkt chronisch ziek te zijn: ‘Ik zal nooit helemaal genezen’

Nieuwe liefde van ‘BzV’-Annemiek blijkt chronisch ziek te zijn: ‘Ik zal nooit helemaal genezen’

Nieuwe liefde van ‘BzV’-Annemiek blijkt chronisch ziek te zijn: ‘Ik zal nooit helemaal genezen’

Ondanks het feit dat ‘BzV’-Annemiek en haar geliefde Charlie pas een week verkering hebben, schreeuwen de twee hun relatie al van de daken. Het stel verscheen voor de camera van ‘Boer zoekt Vrouw’ en het geluk spatte letterlijk van het beeld. Toch hangt er een donkere wolk boven; de gezondheid van de 34-jarige man laat namelijk te wensen over. Hij heeft een chronische ziekte, waarvan hij nooit helemaal zal genezen.

Ziekte nieuwe vriend ‘BzV’-Annemiek

De kersverse vriend van BzV-Annemiek is een chronische lymepatiënt. Op zijn blog schrijft Charlie over zijn ziekte en alles wat daarmee te maken heeft. Hij is sinds 2006 ziek, maar toen had hij geen idee wat er met hem aan de hand was. Zijn gezondheid ging steeds verder achteruit en pas in 2013 trok hij aan de bel. Na verschillende onderzoeken werd eindelijk duidelijk wat er met hem aan de hand is. “Feit is dat ik sinds 2006 ziek ben, maar dat ik pas in 2013 hoorde dat het de (chronische) ziekte van Lyme met co-infecties betrof. Veel te laat om het goed te behandelen.”

Geen rode kring

Charlie heeft de ziekte zeer waarschijnlijk opgelopen tijdens een wandeling. “In de bossen van Soest en in de Soesterduinen was ik vaak te vinden”, schrijft hij op zijn blog. “Een tekenbeet heb ik vaker gehad, echter heb ik nooit een E.M. (rode kring) gekregen. Ik wist toen ook nog niet dat je ook zonder zo’n rode kring de ziekte van Lyme kunt krijgen.”

‘Ik heb geaccepteerd dat ik nooit zal genezen’

Eind 2017 heeft Annemieks nieuwe vriend ervoor gekozen om te stoppen met de behandelingen tegen Lyme. “Ik heb geaccepteerd dat ik nooit meer helemaal zal genezen en zeventig procent van mijn kunnen het maximaal haalbare is”, schrijft hij. “Waar de focus eerst op behandelen en genezen lag, ligt deze nu op het leven binnen mijn grenzen. Het gaat goed met me, zeker in vergelijking met hoe ziek ik ben geweest. Ik werk weer, sport een beetje en leef een redelijk normaal leven. De symptomen (pijn, vermoeidheid, migraine, etcetera) zijn niet verdwenen en mijn immuunsysteem blijft verzwakt, maar ik geniet wél weer van het leven en dat is voor mij het belangrijkste.”

Instagram-bericht

Na een teleurstellend BzV-avontuur, leek boerin Annemiek even klaar met de liefde. Tot er een heel leuk berichtje in haar Instagram-inbox verscheen. In De Hinniken Podcast vertelt Annemiek: “Ik had een filmpje op mijn Insta Story gezet en daar reageerde een man op met een lachpoppetje. Ik volgde hem terug, we zijn in gesprek gekomen en eigenlijk niet meer gestopt met praten.”

Lange afstandsrelatie

De nieuwe man in haar leven komt uit Soest, terwijl Annemiek nog steeds in Drenthe woont. Dat betekent dat de twee met een lange afstandsrelatie te maken krijgen, iets waar Annemiek niet zo fan van was. “Ik vind het niet zo erg. Mensen dachten dat ik dat erg vond”, vertelt Annemiek waarmee ze doelt op haar contact met Boer zoekt Vrouw-deelnemer Erik. “Maar bij Erik had ik geen verliefdheidsgevoel. Na een week had ik nog steeds geen kriebels, dus waarom zou ik dan nog gaan onderzoeken of er meer in zit.”

Verhuisplannen

Gaan de nieuwe geliefden de lange afstandsrelatie aan of kunnen we nog een verhuizing verwachten? “Hij zei dat hij klaar was met zijn woonplek. Hij was al aan het kijken naar een rustige omgeving”, aldus Annemiek. “Natuurlijk heb je het na anderhalve maand nog niet serieus over verhuizen, maar hij was er toevallig mee bezig op het moment dat ik in zijn leven kwam. Het is nog pril, maar het past gewoon goed.”

Lees ook
‘BzV’-Annemiek stelt kersverse vriend voor in nieuwe video: ‘Is dit een zoon van Hans Kazan?’

Héél pril

In een recente video stelde Annemiek haar nieuwe vriend voor aan de rest van Nederland. “Echt aan-aan is het sinds vorige week zondag”, liet de BzV-kandidate weten. De reden dat ze haar prille relatie zo snel wereldkundig maakte? “De wereld zit ons een beetje op de nek af en toe.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Boerin Annemiek heeft sinds kort een relatie met Charlie die ze via social media heeft leren kennen. Yvon praat bij met de lovebirds, bekijk hier het filmpje!

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: Story.nl | Beeld: KRO-NCRV, Instagram