Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bruidjes to be opgelet: dit zijn de 8 coolste huwelijkstrends voor 2017!

Bruidjes to be opgelet: dit zijn de 8 coolste huwelijkstrends voor 2017!

Bruidjes to be opgelet: dit zijn de 8 coolste huwelijkstrends voor 2017!

Eerder schreven we al welke huwelijkstrends echt passé zijn, maar wat is er dan wel helemaal on fleek in 2017? Ben jij de foodtrucks en photoboots ook een beetje zat en wil je een frisse wind door je huwelijksplannen laten waaien? Laat je dan inspireren door deze nieuwe trends op huwelijksgebied!

Gekalligrafeerde uitnodigingen

Handletteren is helemaal hip. Uitnodigingen die door het bruidspaar zelf gekalligrafeerd zijn passen dan ook helemaal in die trend. Ben je niet zo handig met pen en inkt? Dan kun je natuurlijk ook iemand inhuren die dat wel is. Het resultaat is hoe dan ook uniek en persoonlijk!

Foto’s via Pinterest.

Metallics

Metaalkleuren als roségoud en koper blijven populair. Ze combineren dan ook prachtig met bijna alle andere kleuren en passen dus altijd wel in jouw kleurenschema. Maar pas wel op dat je de bling niet overdrijft. Zet niet alle tafels vol met shiny objects, maar gebruik de metallic glans strategisch, bijvoorbeeld voor de cadeautafel en tafel van de bruid en bruidegom.

Foto’s via Pinterest.

Romantische bloemen

‘Zachte’ bloemen zoals rozen, pioenen, ranonkels en dahlia’s zijn ontzettend populair bij bruiloften. Al deze bloemen hebben zachte blaadjes en ogen daardoor heel romantisch. We love!

Foto’s via Pinterest.

Blauw-grijs

Zijn de zachte pasteltinten niet echt jouw ding? Meer neutrale kleuren zoals donkerblauw, blauw-grijs, houtskool-grijs en bruin-grijs zijn ook trending voor de bruiloften van 2017. Het geeft je bruiloft een look die net een beetje anders is en een onvergetelijke indruk zal achterlaten bij je gasten.

Foto’s via Pinterest.

Het kaasplankje 2.0

Dat kaas en wijn goed samen gaan is oud nieuws. Maar er zijn ook heel veel andere combi’s van drankjes en hapjes die perfect samen gaan. Een nieuwe trend op huwelijksgebied is om de drankjes te serveren met een aangepast hapje. Leuk, lekker en goed om alvast een bodempje voor de drank te creëren 😉

Foto’s via Pinterest.

De photobooth 2.0

Ook de photobooth krijgt een upgrade in 2017. Behalve een booth waar je gewone foto’s kunt laten maken zijn er nu ook slo-mo booths, geanimeerde GIF-booths en flip-book booths. De meeste booths geven de gasten direct een digitale versie van de foto of video en natuurlijk krijg jij aan het einde van de avond een kopie van alles dat die dag in jouw booth gemaakt werd. Cool!

Drones

Het wordt ook steeds populairder om foto’s of een video van de grote dag te laten maken met een drone. Het levert spectaculaire luchtbeelden op, die gecombineerd met gewone beelden, voor prachtige herinneringen zullen zorgen.

Foto’s via Pinterest.

De after-party

Het wordt ook steeds gebruikelijker om een after-party te organiseren na een bruiloft. Steeds vaker zorgen bruidsparen dat er behalve een dansruimte ook een loungeruimte beschikbaar is waar hun gasten tot in de vroege uurtjes in een chille stoel of bank kunnen nagenieten van het feest.

Foto’s via Pinterest.

Lees ook:

Wow! Deze bruid maakte haar jurk van IKEA-stof

6 signalen dat je huwelijk niet zal blijven duren (verteld door trouwfotografen)

5 vervelende dingen aan het plannen van je bruiloft

Bron: huffingtonpost.com