Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Broer’ Zoekt Vrouw? Yvon Jaspers koppelt afvaller van boer Jan aan eigen familielid

‘Broer’ Zoekt Vrouw? Yvon Jaspers koppelt afvaller van boer Jan aan eigen familielid

‘Broer’ Zoekt Vrouw? Yvon Jaspers koppelt afvaller van boer Jan aan eigen familielid

Yvon Jaspers kun je met recht ‘koppelkoningin’ van Nederland noemen. Seizoen na seizoen slaagt ze erin om in ‘Boer Zoekt Vrouw’ meerdere boeren gelukkig te maken in de liefde. Maar het programma kent niet voor iedereen een positieve afloop: vele harten van hoopvolle briefschrijvers sneuvelen in het proces. Zo ook dat van Froukje, die de afgelopen reeks in de race was bij boer Jan. Tóch kent het BZV-avontuur voor haar een gelukkig einde.

Froukje ‘willem’ wel

Froukje viel als eerste af tijdens de logeerweek bij boer Jan, maar hield na afloop van het programma contact met presentatrice Yvon Jaspers. Die zag immers dat Froukje wellicht ook wel eens heel goed kon passen bij een andere man; haar eigen broer! Nu hebben Froukje en Willem – zo heet-ie – bevestigd officieel samen te zijn. Hóe leuk?!

Weduwnaar

Willem verloor niet lang geleden zijn vrouw, Yvon’s schoonzus. Hoewel de timing dus beter had gekund, zag Yvon een kans voor haar broer die ze niet wilde laten gaan. “Willem was pas een maand of twee weduwnaar, maar dat weerhield Yvon er niet van om hem aan Froukje te koppelen”, biecht een ingewijde op aan Privé.

‘Het voelt erg goed’

Het entertainmentblad heeft het kersverse koppel inmiddels ook zelf gesproken voor de nieuwste editie: “We hebben elkaar inderdaad op een bijzondere manier leren kennen. Het is allemaal nog pril, maar we kunnen zeggen dat het erg goed voelt”, aldus Willem en Froukje, die er momenteel samen even heerlijk tussenuit zijn. “We genieten ook erg van onze vakantie.”

Lees ook
Is het sprookje tussen boer Jan en Nienke voorbij? ‘BzV’-deelnemer reageert op gerucht

Balende boer?

Zal boer Jan zitten (stro)balen? Weekblad Story schreef eind juli dat hij niet meer samen zou zijn met Nienke, met wie hij het programma gelukkig verliet. Jan ontkende dat verhaal echter wel, maar wilde er verder niets over kwijt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Froukje:

froukje bzv

Bron: Superguide | Beeld: KRO-NCRV