Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Seizoen twee van hitserie ‘Bridgerton’: dit is wat je kunt verwachten

Seizoen twee van hitserie ‘Bridgerton’: dit is wat je kunt verwachten

Seizoen twee van hitserie ‘Bridgerton’: dit is wat je kunt verwachten

In een heel korte tijd werd de acht afleveringen lange serie ‘Bridgerton’ Netflix’ best bekeken serie óóit. Niet zo gek ook, want oh boy, wat houden we van Daphne en Simons verhaal (en alles eromheen natuurlijk). Eerder werden we al blij gemaakt met het feit dat er wel acht (!) nieuwe seizoenen van ‘Bridgerton’ aankomen, maar helaas gaat dat nog wel eventjes duren. Hier is wat we in ieder geval al weten over het tweede seizoen.

‘Bridgerton’ seizoen 2

De afleveringen duren relatief gezien lang, maar dat mocht ons niet tegenhouden, want naast dat Bridgerton de meest bekeken serie op Netflix is, is het óók een van de meest binge-waardige series ooit. Het eerste seizoen was dus een groot succes, maar zal dat ook zo zijn voor seizoen twee? Wat sowieso duidelijk moge zijn, is dat het verhaal van Daphne en de Duke klaar is en dat we overstappen naar het volgende familielid: Daphnes oudste broer, Lord Anthony.

Lente 2021

De hele filmindustrie komt stukje bij beetje weer op gang na de beperkingen van het coronavirus. We moeten op veel aankondigingen van nieuwe seizoenen wachten. Maar gelukkig heeft Netflix laten weten dat de cast van Bridgerton rond de lente van 2021 weer terug zal keren naar productie. Dit betekent dat we aan het einde van 2021 misschien al wel zouden kunnen genieten van Bridgerton seizoen twee.

Castleden

Naast dat we allemaal fan zijn van de geweldige outfits en grootste feesten van de Londense society, zijn we ook énorm fan van de hele cast. En gelukkig voor ons: Netflix heeft óók al laten doorschemeren dat we een groot deel ervan terug gaan zien in de komende seizoenen. De personages die in het eerste seizoen centraal stonden (Daphne en Simon, bijvoorbeeld), zullen plaats moeten maken voor personages die eerder al op de achtergrond schitterden.

Lees ook
Superscherp: fans van ‘Bridgerton’ ontdekken fouten in massaal bekeken Netflix-hit

Nieuwe acteurs

Bridgerton is en blijft nog steeds een dramaserie en dat betekent dat de verhalen en levens van de personages níet alleen over rozen gaat. Het is nog niet bevestigd en er zijn ook nog geen nieuwe namen genoemd, maar we kunnen ervan uitgaan dat we wat nieuwe gezichten gaan zien die waarschijnlijk de hele society op zijn kop zullen gaan zetten. Júist omdat er zoveel karakters zijn, zijn er veel verhalen te vertellen, aldus Regé-Jean Page, ofwel de Duke of Hastings.

Boekenserie

Net als vele andere films en series op Netflix is Bridgerton gebaseerd op een boekenreeks. Julia Quin schreef wel acht boeken over de familie Bridgerton. In elk boek kwam er een ander familielid aan bod – dat is waarom we denken dat het tweede seizoen over Anthony zal gaan. Om de spanning en sensatie er nog een beetje in te houden zullen niet alle gebeurtenissen uit het boek overeenkomen met de serie, maar een leidraad zouden we er zeker in kunnen zien. We moeten dus nog even wachten op nieuwe informatie, maar als je écht niet kunt wachten kun je altijd nog de boeken gaan lezen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Bron: Superguide | Beeld: ANP, Instagram