Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Yvon Jaspers hint op nieuw seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’ in zalige babyspecial: ‘Dit jaar al!’

Yvon Jaspers hint op nieuw seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’ in zalige babyspecial: ‘Dit jaar al!’

Yvon Jaspers hint op nieuw seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’ in zalige babyspecial: ‘Dit jaar al!’

De babyspecial van het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ – een speciale uitzending om te vieren dat er al meer dan negentig BzV-baby’s geboren zijn – trok zondagavond ruim 1,6 miljoen kijkers. Het was voor fans een waar feest om naar te kijken: alle gelukkige gezinnen en blije kinderen toverden een grote glimlach op de gezichten van vele kijkers. Wat ons het vrolijkst maakte? Stiekem toch dat Yvon Jaspers liet vallen dat er een nieuw seizoen in aantocht is. Yes!

Vrijgezelle agrariërs, laat je horen!

Nog dit jaar wordt een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw opgenomen, ondanks de nog steeds allesbepalende coronacrisis, maakte de presentatrice van de kijkcijferhit zondagavond bekend in de 90 Spruiten Special. “Als het afgelopen uur iets heeft aangetoond, dan is het wel dat Boer Zoekt Vrouw voor échte liefde zorgt. En daar willen wij nog wel een tijdje mee doorgaan. Dit jaar al”, zo kondigde Yvon het nieuwe seizoen aan. Ook riep ze alle vrijgezelle boeren en boerinnen op zich op te geven. Wanneer de twaalfde reeks op televisie wordt uitgezonden, is nog niet bekendgemaakt.

Eerder nog slecht nieuws

In december liet KRO-NCRV nog weten niet van plan te zijn een aangepaste coronaversie van de hitserie te gaan maken. “Op 1,5 meter afstand is verliefd worden lastig en dat is nu net precies wat we met Boer Zoekt Vrouw hopen te bereiken”, liet een woordvoerder destijds weten. Boer zoekt vrouw is vanaf 2004 een van de grote kijkcijferkanonnen van de NPO. Het laatste seizoen werden de afleveringen wekelijks door zo’n 3 miljoen mensen bekeken.

Lees ook
‘Boer Zoekt Vrouw’-stel gaat zélf ‘internationaal’: dít blije koppel emigreert naar Denemarken

Trotse tante

Yvon Jaspers is zelf na zeventien jaar Boer Zoekt Vrouw nog lang niet uitgekeken op het programma. Ze vindt het dan ook maar wat bijzonder dat er al zoveel mooie liefdes opbloeiden en een duizelingwekkend aantal kindjes geboren werd. “Tijdens de opnames van het eerste seizoen was ik zwanger. Mijn dochter Keesje is vijftien en Guus, de eerste Boer Zoekt Vrouw-baby, wordt dit jaar veertien”, zei ze afgelopen maand bij de aankondiging van de baby-special. “Als ik echt stil sta bij het feit dat er negentig kinderen op de wereld zijn gekomen omdat papa en mama elkaar dankzij het programma hebben leren kennen, is dat bijna niet te bevatten”, vindt Yvon. “Laatst werden er in één week vier meisjes geboren en dan betrap ik mezelf erop dat ik me stiekem toch iedere keer een beetje tante voel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Een greep uit de vele blije reacties op de 90 Spruiten Special:

Bron: ANP | Beeld: KRO-NCRV