Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Angela én Wendy zijn verleden tijd: ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert heeft alweer een nieuwe vriendin

Angela én Wendy zijn verleden tijd: ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert heeft alweer een nieuwe vriendin

Angela én Wendy zijn verleden tijd: ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert heeft alweer een nieuwe vriendin

Dat ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert een ware casanova is, blijkt maar weer. De boer zette zonder enige problemen Angela aan de kant in het razend populaire zondagavondprogramma, maar leek daarna het geluk gevonden te hebben bij ene Wendy. Maar óók dat blijkt alweer voorbij te zijn.

Nieuwe liefde voor ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Dat onthult de Brabander in gesprek met KRO-NCRV. “Met Wendy is het alweer uit”, aldus Geert. “Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.”

Ziekenhuis

Om wie het precies gaat, houdt Geert buiten de media. De boer kan wel vertellen dat ze in een ziekenhuis in Utrecht werkzaam is. Het contact met Angela is er inmiddels niet meer (misschien mede omdat hij haar telefoonnummer niet heeft), maar met Vera appt hij nog regelmatig. “Maar dat is ook het enige, voor de rest niks.”

Op de koffie

En ook tussen de boeren onderling gaat het goed: Geert zit in wel drie groepsapps. In eentje zitten alle tien de boeren, in de ander slechts met de vijf die op televisie waren en in de ander met álle boeren van ook voorafgaande seizoenen. “Iedereen gedraagt zich netjes, want Yvon Jaspers zit er ook in. Met Geert Jan bel ik nog iedere dag. Bij hem ga ik zondag op de koffie.”

Reacties

De boer kon rekenen op heel wat reacties op social media. “Sommige zijn keigoed, sommige zijn minder. De uitzendingen zijn nu afgelopen, maar die reacties lopen de hele week nog wel door. Al met al ben ik blij.”

Lees ook
Hartverscheurend: buurman doet uit de doeken over familiedrama ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Familiedrama boer Geert

Hoewel het boer Geert momenteel voor de wind gaat, ging hij een jaar geleden door een extreem zware periode. Zijn verjaardag werd toen namelijk gekenmerkt door een hartverscheurend familiedrama. De akkerbouwer kreeg destijds een dubbele klap te verwerken, zo vertelde zijn buurman erover in Story. Volgens de bron overleed zijn vader volkomen onverwacht, kort voor de 51e verjaardag van de Boer zoekt Vrouw-deelnemer. “Dat kon zijn moeder niet aan”, aldus de buurman in het entertainmentblad. “Je moet bedenken dat die mensen van een andere generatie waren. Die hebben meer dan vijftig jaar alles samen gedaan, en altijd op elkaar gesteund en vertrouwd. Geert zag natuurlijk wel hoe hard de klap van het overlijden van zijn vader bij zijn moeder aankwam, maar hij had het idee dat ze nog wel zou bijtrekken.” Helaas mocht het niet baten. De buurman denkt dan ook dat de pijn haar gewoonweg te veel werd. “Zij is binnen twee weken ook overleden, echt aan verdriet.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Boer Geert heeft zijn ‘wauwie’ gevonden! Lees het interview via #linkinbio #bzv #boerzoektvrouw #boergeert #wauwie #wauwfactor

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV