Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hartverscheurend: buurman doet uit de doeken over familiedrama ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Hartverscheurend: buurman doet uit de doeken over familiedrama ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Hartverscheurend: buurman doet uit de doeken over familiedrama ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert mocht vorige week maar liefst 52 kaarsjes uitblazen. Een feestelijke gebeurtenis, die helaas door het coronavirus werd overschaduwd. Maar er hangt nóg een donkere wolk boven deze datum; vorig jaar werd zijn verjaardag namelijk gekenmerkt door een hartverscheurend familiedrama, zo vertelt een buurman.

Familiedrama ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Rondom zijn verjaardag van vorig jaar kreeg boer Geert een dubbele klap te verwerken. In twee weken tijd moest de akkerbouwer, bekend van het huidige seizoen van Boer zoekt Vrouw, namelijk afscheid nemen van zijn beide ouders. “Dat was echt geen toeval”, aldus de bron in Story.

Vader én moeder overleden

Volgens een buurman van Geert overleed zijn vader volkomen onverwacht, kort voor de 51e verjaardag van de Boer zoekt Vrouw-deelnemer. “Dat kon zijn moeder niet aan”, zegt de buurman in het entertainmentblad. “Je moet bedenken dat die mensen van een andere generatie waren. Die hebben meer dan vijftig jaar alles samen gedaan, en altijd op elkaar gesteund en vertrouwd. Geert zag natuurlijk wel hoe hard de klap van het overlijden van zijn vader bij zijn moeder aankwam, maar hij had het idee dat ze nog wel zou bijtrekken.”

Verdriet

Helaas mocht het niet baten. De buurman denkt dan ook dat de pijn haar gewoonweg te veel werd. “Zij is binnen twee weken ook overleden, echt aan verdriet.”

Geen feest

Normaal gesproken is Geert iemand die zijn verjaardag uitbundig viert en een feest geeft waar “het halve dorp” naartoe komt. “Geert is van mening dat je elke verjaardag moet vieren omdat het je laatste kan zijn”, legt de buurman uit. “Maar een feest zit er dit jaar niet in vanwege de coronamaatregelen.”

Lees ook
Tóch geluk in de liefde: ‘Boer zoekt Vrouw’-Elise heeft een nieuwe vriend (en dít is de gelukkige)

Met zijn gezin

Gelukkig hoefde Geert zijn verjaardag niet helemaal in zijn eentje te vieren. ’s Ochtends werd hij namelijk verrast door zijn kinderen, die slingers hadden opgehangen en voor hem zongen. In de avond vierde het gezin zijn verjaardag met een gezamenlijk diner aan de keukentafel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zondag stelt boer Geert zijn dames voor aan zijn vrienden. Hoe zal dat gaan? #bzv #boerzoektvrouw #boerGeert / ? @linelledeunk

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Boer Geert laat zijn spierballen rollen. Wie is er ook hard aan het werk vandaag? ????‍? #bzv #boerzoektvrouw #boerGeert #stal #koeien #boerderij / ? @linelledeunk

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV