Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ein-de-lijk romantiek in ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘We hebben gisteravond gezoend’

Ein-de-lijk romantiek in ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘We hebben gisteravond gezoend’

Ein-de-lijk romantiek in ‘Boer zoekt Vrouw’: ‘We hebben gisteravond gezoend’

Tot op heden moesten fans van ‘Boer zoekt Vrouw’ het doen met weinig romantiek en een voorzichtige zoen op de mond. Al is dat bij Geert Jan zijn standaard manier om ‘zijn’ vrouwen te begroeten. Toch spatten de vonken er nu echt vanaf!

Boer zoekt Vrouw

En wel bij Geert en Angela. Toen Vera haar koffers pakte, was de blondine door het dolle heen. En ja, nu de krullenbol niet langer in de weg staat, gaan de boer en zijn overgebleven vrouw nét een stapje verder.

Gezoend

Dat is te zien in de promo voor aanstaande zondag. “Ik voel me supergoed. Er is wel andere spanning als de rest van de week, want je bent met zijn tweeën over. Gisteren al zijn vrienden ontmoet – wat heel leuk klikte”, aldus Angela. “Wel braaf apart geslapen vannacht, maar we hebben wel gisteravond even gezoend.”

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’-deelnemer Erik: ‘Ik had alles willen achterlaten voor Annemiek’

Keuzemoment

Hoewel er bij Annemiek, Jan en Geert niks meer te kiezen valt (kandidaten gingen vrijwillig weg of werden in het geval van de boerin alsnog de deur gewezen), is het bij Bastiaan en Geert Jan nog spannend. De Zeeuw moet kiezen tussen verstand en gevoel: gaat hij voor Elise die dicht in de buurt woont of voor Milou, die nog niet zeker weet of het leven op de boerderij wel iets voor haar is? Ook Geert Jan had het vorige week zichtbaar moeilijk om de knoop door te hakken tussen zijn kanjers. We gaan het meemaken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV