Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wéér een ‘BZV’-baby geboren! Boer Wim en geliefde Marit showen vol trots hun eerste kindje

Wéér een ‘BZV’-baby geboren! Boer Wim en geliefde Marit showen vol trots hun eerste kindje

Wéér een ‘BZV’-baby geboren! Boer Wim en geliefde Marit showen vol trots hun eerste kindje

Het is wederom tijd voor boerenbeschuit met muisjes, want ‘BZV’-deelnemers Wim en Marit zijn ouders geworden van hun eerste kindje! De twee delen het heuglijke nieuws via de Facebookpagina van ‘Boer Zoekt Vrouw’, waar ze hun kersverse dochter vol trots in beeld brengen.

Boer Wim en Marit eerste kindje

In een video onthullen boer Wim en Marit dat hun gezinnetje opnieuw is uitgebreid. Eerst kwam hond Bowie het stel vergezellen, maar na een tijdje bleken de twee klaar te zijn voor een volgende stap.

Dankbaar

Zo’n drie jaar na hun BZV-avontuur hebben Wim en Marit hun eerste kindje mogen verwelkomen. En dat nieuws hebben ze goed geheim weten te houden, want hun dochtertje is inmiddels alweer vijf maanden oud. “Alles gaat heel goed met ons”, vertelt Marit in de video. “We zijn superdankbaar voor alles wat het Boer zoekt Vrouw-avontuur ons heeft gebracht.” Ook verklappen ze de naam van hun dochter: Lot.

BZV 2018

In 2018 was te zien hoe boer Wim uiteindelijk de liefde vond bij Marit. Ook Steffi vond in dat seizoen van Boer Zoekt Vrouw de vader van haar eerste kindje: Roel. Bij die twee romances bleef het niet: ook bloeide de romantiek op tussen Michelle en Maarten, die “binnenkort” zelfs in het huwelijksbootje stappen.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Zijn ‘BZV’-Bastiaan en Milou tóch weer samen? Opmerkelijke post lijkt stille hint naar hereniging

‘Boer Zoekt Vrouw’-special

Over een paar dagen kunnen fans van het programma een special van de show verwachten, namelijk de Boer Zoekt Vrouw: 90 Spruiten Special. Hierin bezoekt Yvon Jaspers (48) een aantal oud-deelnemers die een gezin hebben overgehouden aan hun avontuur. “Als ik echt stil sta bij het feit dat er negentig kinderen op de wereld zijn gekomen, omdat papa en mama elkaar dankzij het programma hebben leren kennen, is dat bijna niet te bevatten”, vindt Yvon. “Laatst werden er in één week vier meisjes geboren en dan betrap ik mezelf erop dat ik me stiekem toch iedere keer een beetje tante voel.” De babyspecial wordt op 11 april uitgezonden op NPO 1.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV