Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is het sprookje tussen boer Jan en Nienke voorbij? ‘BzV’-deelnemer reageert op gerucht

Is het sprookje tussen boer Jan en Nienke voorbij? ‘BzV’-deelnemer reageert op gerucht

Is het sprookje tussen boer Jan en Nienke voorbij? ‘BzV’-deelnemer reageert op gerucht

Niet alleen Bastiaan maar ook Jan hield een vriendin over aan ‘Boer zoekt Vrouw’. Toch lijkt de relatie tussen de zorgboer en Nienke niet voor eeuwig te zijn. Althans, als we de geruchten mogen geloven. Boer Jan heeft inmiddels zelf gereageerd op de roddels.

Boer Jan en Nienke uit elkaar?

Eigenlijk was vanaf het eerste moment al duidelijk dat boer Jan (36) als een blok viel voor de charmes van Nienke. Maar even leek het erop dat hun deelname aan Boer zoekt Vrouw geen succesverhaal zou worden. Tijdens hun weekendje weg in Edinburgh gaf Nienke toe te twijfelen aan haar gevoelens voor Jan. Toch werden de laatste uren in Schotland doorgebracht voor de open haard en verdwenen de twijfels van de brunette als sneeuw voor de zon.

Eerste weken samen

Eenmaal terug in Nederland bracht Nienke zoveel mogelijk tijd door op de boerderij van Jan. “Dat de camera’s weg waren, zorgde er ook wel voor dat mijn hart echt open ging voor Jan”, vertelde Nienke over die eerste weken samen in het radioprogramma Gijs 2.0.

Reactie boer Jan

Of het vuur nu toch gedoofd is tussen Jan en Nienke? Story besloot het te vragen aan de boer en kreeg een duidelijk antwoord over het hardnekkige maar bijna ongeloofwaardige gerucht. “Ik wil eigenlijk niet over dit soort dingen praten. Dat vind ik privé”, vertelt hij aan het entertainmentblad. “Maar het klopt niet, we zijn niet uit elkaar. Meer ga ik er niet over zeggen.”

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’-Annemiek heeft een nieuwe vlam: ‘Het is nog pril, maar het past gewoon goed’

Drugsgebruik

Boer Jan was gelijk al een van de meest besproken kandidaten van Boer zoekt Vrouw. Tijdens de logeerweek deed de deelnemer namelijk een opvallende uitspraak: hij gaf toe niet vies te zijn van drugs zo nu en dan. Columniste Angela de Jong moest tijdens die aflevering dan ook twee keer knipperen voor de buis. Want keek ze nou naar BZV of een uitzending van Spuiten & Slikken of The Cocaine Trail? Ze had in elk geval geen goed woord over voor de boer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ Hier doen we het voor! ❤️ #liefde #bzv #boerzoektvrouw #boerjan #nienke ##dereünie #laatsteaflevering

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram