Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘BzV’-Bastiaan en Milou moesten relatie zes maanden stil houden: ‘Ik durfde niet meer naar buiten’

‘BzV’-Bastiaan en Milou moesten relatie zes maanden stil houden: ‘Ik durfde niet meer naar buiten’

‘BzV’-Bastiaan en Milou moesten relatie zes maanden stil houden: ‘Ik durfde niet meer naar buiten’

Dat ‘Boer zoekt Vrouw’ het afgelopen seizoen in elk geval één succesverhaal heeft opgeleverd, moge duidelijk zijn. Bastiaan en Milou zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar, en mogen het sinds de reünie-aflevering eindelijk van de daken schreeuwen. In totaal heeft het koppel hun relatie zo’n zes maanden stil te houden, wat natuurlijk niet altijd even makkelijk was. De twee vertellen erover in ‘Beau’.

Boer Bastiaan en Milou

Het stel moest hun relatie ongeveer een halfjaar lang geheim houden. In de weken dat Boer zoekt Vrouw werd uitgezonden, besloot Milou daarom incognito te gaan om aan kijkers van het programma niet te verklappen dat ze richting Zeeland – en dus naar boer Bastiaan – ging. “Ik deed de pruik op in het toilet”, vertelt ze in gesprek met Beau van Erven Dorens. “Je voelt je niet jezelf.” Ze vond het daarom een “apart gevoel” dat ze de pruik na de laatste aflevering niet meer hoefde te dragen.

Niet meer naar buiten

Ook op de boerderij van Bastiaan in Zeeland moest de voormalig kandidate voorzichtig zijn. “Naarmate het seizoen naderde, merkte je dat de mensen stapvoets voorbij reden. Op een gegeven moment durfde ik niet meer buiten te komen, zodat ik het niet zou verpesten voor de kijker.”

Gordijnen dicht

Eerder liet boer Bastiaan al weten hoe groot de opluchting was toen het stel eindelijk mocht laten weten dat ze een setje vormen. Hij stelde dat het vooral voor zijn vriendin een flinke opgave was om hun relatie geheim te houden. “Voor haar was het tien keer moeilijker dan voor mij. Zij kon zich aan niemand laten zien. We moesten de gordijnen dichthouden.”

Samenwonen

Milou, die woonachtig is in Frankfurt vanwege haar baan, is wegens de coronacrisis momenteel bij de boer in Zeeland. Ze verwacht binnen een jaar wel samen te wonen op de boerderij. “We zijn allebei geen grote planners. Maar we weten wat de insteek is en waar we naartoe willen”, zegt de blondine in Beau.

Kinderwens

Het lijkt erop dat de vriendin van Bastiaan daarmee doelt op gezinsuitbreiding. In een recent interview liet de witlofboer weten een kinderwens te hebben met Milou. “Ik wil wel graag een gezin gaan stichten en dat hoeft ook niet jaren meer te duren”, gaf de boer onlangs al toe. “Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt.” Zijn kersverse geliefde denkt er precies hetzelfde over. “Dat was uiteindelijk wel de insteek.”

Lees ook
Verwachten ‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou hun eerste kindje samen?

Gelachen

Hoewel laatst gedacht werd dat het al zover was, benadrukte Milou nog niét zwanger te zijn. “We hebben er wel om kunnen lachen, maar het is niet waar”, vertelde ze aan RTL Boulevard.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een foto zegt meer dan 1000 woorden :). Met dank aan @ngphotography_nl

Een bericht gedeeld door Bastiaan van ’t Westeinde (@boer_bastiaan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezellig picknicken met mijn twee liefste meiden, @miloumartina en Luna 🙂

Een bericht gedeeld door Bastiaan van ’t Westeinde (@boer_bastiaan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat kijk ik toch graag in jouw prachtige blauwe ogen, en als je me dan zo vasthoudt… smelt. Bedankt @ngphotography_nl voor dit romantische plaatje!

Een bericht gedeeld door ????? (@miloumartina) op

Bron: NU.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram